IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Салма Хайек поканила стриптийзьорите от Magic Mike в дома си

10 февруари 2023 10 40

Актрисата споделя, че съпругът ѝ нямал нищо против

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Салма Хайек очевидно се наслаждава на участието си във филма Magic Mike толкова много, че е искала преживяването никога да не спира.

Актрисата влиза в ролята на Максандра Мендоза в Magic Mike's Last Dance – богата социалистка, която по средата на развода си поставя за цел да създаде освобождаващо сценично шоу – изпълнено със събличане, разбира се – в малък лондонски театър. Максандра привлича експерта в тази област Майк Лейн (Чанинг Тейтъм), след като двамата се срещат случайно в Маями. Той събира екип от професионални танцьори, за да осъществи горещия спектакъл.

В интервю за списание People 56-годишната Хайек казва, че е развила близко приятелство с колегите си, които влизат в ролята на стриптийзьори. Постепенно тя ги запознала със съпруга си Франсоа-Анри Пино, който също се сприятелил с тях.

„Съпругът ми не е от ревнивите. Постоянно му се обаждах от снимачната площадка и му обяснявах колко предубедена съм била за тези хора, но всъщност стриптийзьорите са много мили и страхотни. Така той ме усети, че се сприятелявам с тях, но нямаше нищо против“, разказва Салма.

Пино дори няколко пъти посещава снимачната площадка на съпругата си, като често си говори и с останалите актьори. Хайек си спомня, че един от мъжете дори попитал Франсоа за бизнес съвет. Оказва се, че той е знаел всичко за бизнесмена, бил е негов голям фен и дори двамата си говорели на френски. „Той беше по-въодушевен да види Франсоа, отколкото мен“, казва Салма.

След края на снимките всички мъже отишли на гости на актрисата и Франсоа. „Всички бяха около мен. В един момент Франсоа ми каза, че съм била права и момчетата наистина са страхотни и много мили“, разказва звездата.

Относно работата си с 42-годишния Тейтъм, Хайек може да каже само добри думи. Споделя, че актьорът е бил изключителен джентълмен и за нея е било удоволствие да сподели екрана с него. Освен че е много културен, Тейтъм е бил и много забавен, умен и фокусиран по време на снимки.

„Той е много мил. Казах му, че майка му го е възпитала добре. Смятам, че тези качества идват повече от майката и затова го казах. Той се държа много уважително и беше прекрасен“, допълва Хайек.

Актрисата и 60-годишният Франсоа-Анри Пино започват връзка през 2006 година, а 12 месеца по-късно се ражда и дъщеря им Валентина. Двойката се жени в Париж през 2009 година, а девет години по-късно бизнесменът прави изненада на съпругата си, водейки я в Бора Бора за подновяване на обетите.

Стриптийзът на Салма! 56-годишната звезда се появи в мрежеста рокля, прегърнала Чанинг Тейтъм

Салма Хайек е и винаги ще бъде кралицата на червения килим

Секси латина: Тя е Салма Хайек и блясъкът е в кръвта ѝ

Макар да са заедно от дълго време, Салма и Франсоа винаги празнуват Свети Валентин като млади влюбени. Именно на празника те се женят за първи път от общо четирите пъти. Никога досега не са се развеждали, просто обичат да си подновяват обетите.

„Това е денят на любовта по целия свят. Но в Мексико също така е денят и на приятелството, така че съм много заета тогава“, казва актрисата. Тя не споделя дали ще прекара Свети Валентин в общата компания на Франсоа и стриптийзьорите, или само на съпруга си.

А тазгодишният Свети Валентин ще е още по-специален за Салма, защото точно тогава по екраните ще се върти и Magic Mike's Last Dance.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари