IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чанинг Тейтъм за малко да убие Салма Хайек по време на стриптийз

6 февруари 2023 11 00

Можете да гледате двамата в новия филм Magic Mike

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Чанинг Тейтъм и Салма Хайек формират една от най-сексапилните двойки на големия екран тази година, участвайки заедно в последната част от поредицата Magic Mike. По този повод двамата гостуват в различни предавания и разказват интересни подробности около снимачния процес, който понякога обаче не протича така гладко, както се иска на всеки.

По време на участието си в предаването на Джими Кимъл, Хайек говори малко по-подробно за танцувалните сцени, включени в режисирания от Стивън Содербърг филм. Докато има множество дами, които биха дали всичко на света, за да са на мястото на актрисата и да снимат сцени с полуголия Чанинг Тейтъм, понякога нещата не изглеждат толкова изкусително на живо, колкото на екран.

В разговора си с Джими Кимъл Салма си спомня за една определена сцена, в която е трябвало да прави трудни движения, танцувайки стриптийз заедно със сексапилния си колега. Макар филмът да е главно за мъже стриптийзьори, Содербърг очевидно е искал да даде малко наслада на окото и за мъжката публика, завлечена насила в киното от приятелките си този Свети Валентин.

За да бъде всичко перфектно, Хайек е трябвало да прекара няколко дни в тренировки на пилон, които обаче се оказват не чак толкова успешни. В опит всичко да бъде перфектно и съблазнително за зрителите, актрисата за малко не губи живота си.

„Имаше една част от репетицията, която се оказа доста сложна. Тогава Чанинг трябваше да ме държи с главата надолу, но аз започнах да губя ориентация. Не успях да направя това, което се изискваше от мен и за малко да си падна на врата“, разказва актрисата.

За щастие до фатален край не се стига, но причината за проблемите на Хайек се оказали панталони, които се хлъзгали и Чанинг започнал да я изпуска. Той е трябвало да я държи здраво за краката, но постепенно ръцете му започнали да губят сила и бавно да се отварят, което изложило на сериозен риск колежката му.

Салма Хайек като истинска принцеса на червения килим

Салма Хайек е и винаги ще бъде кралицата на червения килим

Секси латина: Тя е Салма Хайек и блясъкът е в кръвта ѝ

Интересното в цялата ситуация е, че Салма първоначално не се притеснявала от падането, а от това дали носи бельо. Тъй като усещала, че панталоните започват да се свличат, тя се замислила дали е обула нещо под тях този ден. Тръгнала да държи панталоните на място, като така ръцете ѝ не можели да поемат удара, ако падне. Въпреки множеството пъти, в които Чанинг ѝ казвал да си сложи ръцете напред, Хайек предпочела да запази панталоните си на място, вместо живота си.

„Започна да ми крещи: „Какво правиш? Протегни ръце към пода и се подпри!“. Аз обаче му казах, че няма да го направя. В крайна сметка част от екипа осъзна какво става и се притече на помощ. След това Чанинг ме попита: „Луда ли си?“, а аз му отвърнах: „Аз ли? Ти за малко не ме уби!“, спомня си Салма.

Въпреки първоначалните пречки, сцената се състояла и така Салма Хайек получава първия си стриптийз танц не от кого да е, а от Чанинг Тейтъм. „Искам да кажа, ако ще започнеш отнякъде, защо да не е с Чанинг?“, казва тя. Шегува се, че напълно си е заслужила тази награда, защото в много филми е играла стриптийзьорка и сега най-накрая има възможност просто да седи и да се наслаждава на шоуто.

„Професия стриптийзьор 3“ ще направи своята премиера и в българските кина на 10 февруари.

За още новини от света на звездите и модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари