IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След смяната на пола, дъщерята на Дуейн Уейд дебютира в модата

8 март 2023 12 30

Зая Уейд участва в дефилето на Miu Miu

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Една нова модна звезда изгря на небосклона!

Зая Уейд направи модния си дебют във вторник в дефилето на Miu Miu по време на Седмицата на модата в Париж. Момичето, което е дъщеря на баскетболиста Дуейн Уейд и доведена дъщеря на съпругата му Габиел Юниън, превърна подиума в своя сцена, носейки маслиненозелена рокля и яке в същия цвят, допълнени от кафява чанта.

15-годишната Зая се радваше на огромна подкрепа в първото си дефиле, особено от родителите си, които бяха позиционирани на първия ред. 41-годишният Уейд и 50-годишната му съпруга се допълваха в черни тоалети и еднакви слънчеви очила, които обаче не успяха да скрият сълзите им от радост и гордост.

Стилистът Томас Кикис, който работи от дълго време със семейство Уейд, сподели видео в историите си в Instagram, на което показва как седи на първия ред с гордите родители. Той написа, че и тримата са плакали, след като са видели Зая на подиума. В профила си Томас сподели и няколко снимки и видеа от дебюта на момичето, както и от подготовката му за шоуто.

„Имах сълзи в очите си, докато гледах дебюта на Зая Уейд за Miu Miu днес. Благодаря ти, Дуейн Уейд, за непрестанното доверие в моите дизайни и благодаря ти, Зая Уейд, за това, че ми показа какво означава да вярваш в себе си“, написа Кикис. Дуейн коментира публикацията и написа, че стилистът прави всичко да изглежда лесно и му благодари, че е послушал и изпълнил исканията на дъщеря му.

Стилистката Сидни Енгелхарт, която също работи със семейство Уейд, сподели видео в историите си в Instagram, в което се вижда как Зая се появява на подиума. Тя също написа, че цялото ѝ семейство е плакало от радост. Гордият Дуейн не пропусна да покаже дебюта на момиченцето си, като написа, че е имало няколко сълзи в очите му.

Това може да е първото официално дефиле на Зая, но тя много добре познава марката Miu Miu. Миналата есен беше сред звездните гости на шоуто в Париж, носейки тоалет, вдъхновен от училищните униформи. Тогава комплектът бе съставен от плисирана пола и скъсено дънково яке.

Въпреки че в момента е модна звезда, Зая все още се държи като нормално момиче, включително и да ходи на зимния бал. През януари се облече в кремава рокля с пайети и презрамки за училищните танци, носейки косата си на меки къдрици и естествен, но подчертаващ грим.

Габриел Юниън сподели колекция от снимки, които показват Зая с родителите ѝ и по-малката ѝ сестра Каваия Джеймс, които също са облечени официално. „Зимен бал. Подкрепянето във важните моменти от живота е ключът. Нервите, безпокойството и страхът... Когато имаш близки хора около себе си, всичко може да се победи. Винаги“, написа гордата майка.

Холси с дебют на Седмицата на модата в Париж

9-месечният син на Риана с дебют на корицата на Vogue

Дъщерята на Гуинет Полтроу, Епъл, с дебют в модата

Зая определено може да победи всяка трудност в живота си, тъй като родителите ѝ са плътно зад нея в решенията ѝ. Така беше и когато тя поиска официално да бъде обявена за момиче, да смени пола и името си. Дамата, която се обяви за трансджендър през 2020 година, получи позволение да се представя като Зая и в личната карта да е записана като момиче през изминалия месец.

Зая Уейд се ражда като Зион Уейд на 29 май. Още в началото обаче започва да се облича и да се държи като момиче, като Дуейн Уейд споделя, че детето му е разбрало, че е различно още на 3 години. Постепенно започва трансформацията и така през 2023 година официално Зион остава в историята, а на негово място се появява Зая.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари