IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ед Шийран е готов за смъртта си – изкопал гроб в задния си двор

6 октомври 2023 18 00

Певецът казва, че всички около него го смятат за луд

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Ед Шийран очевидно обича да бъде подготвен за всичко, включително за смъртта си.

В интервю за GQ, публикувано преди няколко дни, изпълнителят беше попитан за слухове, циркулиращи в социалните мрежи, в които се твърди, че в дома му е била издигната гробница. Първоначално Шийран отрече, казвайки че всъщност няма гробница, но след това разкри, че в задния му двор все пак има параклис, в който да почита близките му хора, които са починали. Той също така организира и приятелски сватби там.

Когато параклисът е бил построен, рижавият певец е осъзнал, че би искал да бъде погребан там, така че дъщерите му – Лира и Юпитер – да имат място, на което да го почитат. Именно затова решава да си изкопае гроба.

„Това е една дупка, изкопана в земята, с малко камъни върху нея, така че, когато му дойде времето и аз почина, ще бъда погребан там“, казва Шийран. Допълва, че всички около него смятат действията му за странни и ужасяващи, но решението му е било провокирано от няколко внезапни смъртни случая на близки приятели, които са оставили семействата си без план за действие.

Шийран често говори за мъката си по изгубените приятели. През 2021 година Майкъл Гудински, неговият ментор, умира на 68 години. Ед отпътува специално за Австралия, за да почете покойника, изнасяйки реч на погребението му. Година по-късно той трябваше да се сбогува и с най-добрия си приятел, Джамал Едуардс, който умира на 31 години. Миналата година певецът губи и друг близък приятел – Шейн Уорн.

Певецът, който пусна албума си Autumn Variations по-рано през месеца, говори открито за психичното си здраве през май. Той споделя, че емоционалните му преживявания са били основно вдъхновение за написването на албума Substract.

„Работих върху Substract в продължение на десетилетие, опитвайки се да създам перфектния акустичен албум, пишейки и записвайки стотици песни с ясното съзнание какво искам да постигна. Тогава, на старта на 2022 година, серия от събития промениха живота ми, психичното ми състояние и начина, по който гледам на музиката и изкуството“, каза той през март.

По думите на Шийран, писането на музика е като терапия за него. „Помага ми да придам смисъл на чувствата си. Пишех без да мисля каква трябва да е песента. Просто пишех това, което ми хрумваше. И за една седмица замених десетилетен труд с най-дълбоките и тъмни мисли, които съм имал“, продължава музикантът.

Ед Шийран разкри името и на втората си дъщеря

Ед Шийран: Съпругата ми имаше тумор по време на бременността

Ед Шийран: Отслабнах, след като спрях всеки вреден навик в живота си

„В периода за един месец на бременната ми съпруга ѝ откриха тумор, който не можеше да се лекува преди раждането. Най-добрият ми приятел, Джамал, почина внезапно, а аз разбрах за това в съда, където отстоявах качеството и честността на кариерата си. Лутах се между страх, депресия и безпокойство. Имах чувството, че се давя, главата ми беше под водата, гледах нагоре, но не виждах начин да се измъкна“, казва още Шийран.

През юни 2022 година Ед спечели заведено срещу него дело за плагиатство. От години той и колегите му Стив Маккътчън и Джони Макдейд се бореха срещу Сами Чокри и Рос О'Донгу, които твърдяха, че първите са откраднали текста от им Oh Why и са го използвали за направата на хита Shape of You. Въпреки упоритите опити на дуото да докажат теорията си, съдът все пак присъди победата на Шийран и компания, които получиха и 1 милион долара компенсация.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари