IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ед Шийран: Отслабнах, след като спрях всеки вреден навик в живота си

1 юни 2021 18 00

Изпълнителят споделя как е влязъл във форма

Снимка: БГНЕС

Ед Шийран споделя за промените в живота си, които е трябвало да направи, за да постигне желаното тегло.

През уикенда 30-годишният изпълнител даде обширно интервю пред BBC Radio 1, където говори за ежедневието си по време на пандемията и как в момента се чувства по-здрав от всякога. „За първи път се чувствам толкова добре. Спрях всички вредни навици в живота си. Започнах да тренирам всеки ден. Вече не ям поръчана храна, а си готвя у дома“, споделя Шийран.

Ед, който посрещна първата си дъщеря Лира през август миналата година, призна, че е започнал промяната след последното си турне. Допълва, че отслабването му се дължи на здравословния начин на живот, изключването на вредни храни и алкохол. „Всичко се случи, защото вече не ядях крилца и не пиех по две бутилки вино всяка вечер“, обяснява Шийран.

През 2019 година изпълнителят също говори за здравословния си начин на живот, но тогава се беше отказал само от пушенето. По същото време той започна и да тича, за да поддържа нормално тегло. „Спрях да пуша преди три години и оттогава започнах да тренирам. Много ми харесва“, споделя звездата тогава. Рутината му включва бягане всяка сутрин в продължение на 45 минути, като понякога това е допълнено от плуване и коремни преси.

„Започнах да тренирам, защото след цигарите много добре знаех, че дробовете ми са пълни с боклуци. Исках да ги изчистя. Фитнесите са хубаво място, но няма нищо по-добро от свежия въздух, който прочиства цялото тяло. Това беше и основната причина да започна да тренирам“.

Пътешествието на Ед към по-добра фигура и по-здраво тяло започва още през 2017 година. Тогава той разкри, че е свалил повече от 20 килограма, благодарение на отказа от бира. Все пак изпълнителят се завръща към любимата си напитка, след като се е почувствал по-добре. Признава, че сваля малко килограми и по време на концертите си, където се изисква определена доза скачане и танцуване.

„Скачам върху различни кутии на сцената и след всеки концерт съм напълно изтощен. Под тези огромни лампи започваш много да се потиш и лесно сваляш килограми“, споделя Шийран през 2017 година. В момента обаче той се е фокусирал по-скоро върху здравето си, отколкото върху фигурата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари