IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ед Шийран: Съпругата ми имаше тумор по време на бременността

1 март 2023 14 40

Изпълнителят споделя за здравословните проблеми на любимата му Чери

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Съвсем скоро Ед Шийран ще пусне най-личния си проект досега.

Изпълнителят обяви, че петият му албум, който носи името „-“ (Subtract), ще бъде издаден на 5 май. Записът идва след огромни промени в живота на Шийран, включително раждането на второто му дете през миналия май. Той и съпругата му Чери Сийборн са родители на две момиченца, като първото носи името Лайра, а подробности около второто все още не са съобщени.

„Работя по този албум в продължение на 10 години, опитвайки се да създам перфектния акустичен албум, пишейки и записвайки стотици песни, за да постигна това, което исках“, казва Шийран в официално изявление. В началото на 2022 година обаче процесът трябвало да спре заради серия от събития, които променят живота на певеца, влияят на психичното му здраве и начина, по който гледа на музиката и изкуството като цяло.

В този период се включват и личните борби на Шийран, за които той намекна в публикация в Instagram, но не поясни за какво точно става въпрос. Сега изпълнителят е готов да вдигне малко завесата, като разкрива, че личните му проблеми са включвали съдебната битка за правата на песента Shape of You, загубата на приятеля му Джамал Едуардс, както и здравословни проблеми в семейството му.

„За период от един месец бременната ми съпруга имаше тумор, който нямаше как да бъде лекуван преди раждането“, казва Шийран. Допълва, че това е допринесло още повече за разклатеното му психично здраве, попадането в дупка от депресия, безпокойство и страх. „Имах чувството, че се давя, главата ми беше под вода, гледах нагоре, но нямах изход“, разкрива още певецът.

Обяснявайки че писането на песни е неговата терапия, Шийран споделя, че целият процес му е помогнал да осъзнае чувствата си и да разбере смисъла на живота. Именно затова пренаписва целия албум, за да може той да отразява всичките преживявания, през които певецът е преминал.

И така десетилетната работа се заменя с такава, която отразява най-мрачните мисли на Шийран. По думите му, е писал без да мисли каква точно трябва да е песента, а просто е изливал чувствата си върху листа. Резултатът, казва Шийран, е албум, какъвто не е издавал досега.

Ед Шийран: Отслабнах, след като спрях всеки вреден навик в живота си

Принцеса Беатрис ранила Ед Шийран с меч, мениджър на изпълнителя я нарече „глупачка“

Ед Шийран призна: Оженил се тайно за Чери

„Този албум отваря вратата към моята душа. За първи път не се опитвам да направя албум за хората. Просто издавам нещо, което е честно и истинско, показвайки къде се намирам в живота си“, разкрива музикантът.

Албумът „-“ е поредната част от математическите тематики на Шийран. Всичко започва през 2011 година, когато на пазара излиза „+“ (Plus), последван от „х“ (Multiply), „÷“ (Divine) и „=“ (Equal).

„-“ (Subtract) се очаква на пазара на 5 май.

За още новини от света на киното и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари