IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лъч надежда – Джо Джонас и Софи Търнър решиха къде ще живеят децата им

11 октомври 2023 14 50

Явно разводът няма да е толкова грозен, колкото се очакваше

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джо Джонас и Софи Търнър постигнаха временно споразумение относно двете им дъщери.

В съдебни документи, цитирани от американските медии, е изложена заповед за временно съгласие за попечителство над двете деца на отчуждената двойка – 1-годишната Делфина и 3-годишната Уила – за следващите седмици, след като Джо и Софи са били „ангажирани в продуктивно посредничество от 4 до 7 октомври“. 

От 9 до 21 октомври децата ще бъдат с актрисата от „Игра на тронове“, през което време им е разрешено да пътуват до Англия и из Съединените щати. След това Търнър или бавачката трябва да върнат момичетата на 34-годишният Джонас на 21 октомври, като те ще останат при него до 2 ноември. Същите разрешения за пътуване важат и за Джо, когато той е с момичетата си. 

Джонас или бавачката ще върнат децата на Търнър на 2 ноември, където те ще останат до 22 ноември. След това ще се върнат при баща си до 16 декември, а празниците ще бъдат прекарани в дома на майка им, която трябва да ги остави при бившия си съпруг на 7 януари 2024 година. Споразумението изисква от двете страни да подадат съвместно писмо с доклад за състояние преди 23 декември, очертавайки състоянието на медиация между бившите съпрузи към този момент. 

„След продуктивна и успешна медиация, ние се съгласихме, че децата ще прекарат равно време в домовете си в Америка и Великобритания. Очакваме с нетърпение да бъдем едни страхотни родители“, се казва в официалното съобщение на бившата двойка. 

Медиацията идва, след като Търнър започна да съди отчуждения си съпруг за неправомерно задържане на децата им, твърдейки че той не ги пуска в Англия при нея и крие паспортите им. Жалбата срещу музиканта призовава за незабавно връщане на децата, неправомерно отстранени или задържани. Според правния екип на Търнър, действията на Джонас са започнали на 20 септември. 

Приятел в нужда се познава: Тейлър Суифт приюти Софи Търнър и децата ѝ

Нещата загрубяха – Софи Търнър обвини Джо Джонас, че задържа децата им насила в Америка

Слуховете са верни – Джо Джонас и Софи Търнър се развеждат

Малко след подадената жалба, Джо пусна официално изявление, в което оспори твърденията на бившата си съпруга и каза, че е останал с впечатлението, че двамата са постигнали споразумение да работят по план за съвместно попечителство. Няколко дни по-късно двамата постигнаха временно споразумение да запазят децата си в Ню Йорк. 

Временната заповед гласеше, че на Търнър и Джонас им е наредено да държат децата си в южните и източните райони на окръг Ню Йорк, което включва Ню Йорк, Лонг АЙлънд и долината на Хъдсън. 

На 5 септември Джо Джонас подаде молба за разтрогване на брака си със Софи Търнър. Според документите, бракът е непоправимо счупен, като се казва още, че двойката има предбрачен договор, който ще бъде задействан. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари