IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Слуховете са верни – Джо Джонас и Софи Търнър се развеждат

7 септември 2023 10 30

Изпълнителят казва, че бракът е „необратимо провален“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джо Джонас и Софи Търнър се развеждат след четиригодишен брак и две общи деца.

34-годишният изпълнител е този, който подава молбата за раздяла на 5 септември в Маями. В документите се казва, че бракът между двете страни е „необратимо провален“. Повече детайли около раздялата не се съобщават, но става ясно, че Софи и Джо са имали предбрачен договор, по който ще трябва да се водят в разделянето на активите и недвижимото имущество, придобито след брака.

Само ден по-късно двамата споделиха съобщение в социалните си профили, с което потвърдиха слуховете, че се развеждат. Подобни съмнения се зародиха в началото на седмицата, когато от сайта TMZ публикуваха снимки на изпълнителя, на които той не носи брачната си халка. На концерт, състоял се малко след започнатите слухове, Джонас беше с пръстена, но явно просто е искал да забави потвърждението на новината.

„Становище от двама ни: След четири прекрасни брачни години, ние заедно решихме да се разделим с най-добри чувства. Има много спекулации за причината, но истината е, че това е общо решение и наистина се надяваме всеки да уважи личното ни пространство, както и това на децата ни“, гласи съобщението на Софи и Джо. Коментарите под публикацията бяха изключени.

Музикантът и актрисата от „Игра на тронове“ се женят през 2019 година след тригодишна връзка. Първата церемония се състоя в Лас Вегас, а след това беше направена и втора, този път във Франция. Двойката има и две деца – 3-годишната Уила и 1-годишно, чието име в документите за развод е посочено само като Д. Дж.

Джо и Софи първоначално се запознават чрез социалните мрежи, когато започват да си пишат в Instagram през 2016 година. В интервю три години по-късно Търнър казва, че общи приятели са се опитвали многократно да ги запознаят. „Следвахме се в Instagram и той един ден реши да ми пише“, казва тя пред Harper's Bazaar.

Няколко месеца след онлайн запознанството им, връзката беше потвърдена, като източници още тогава съобщиха, че Джо е готов за семеен живот със Софи. През октомври 2017 година, около година след началото на любовта им, двамата обявиха и годежа си. Няколко месеца по-късно Търнър даде интервю пред Marie Claire, където заяви, че много ѝ харесва да бъде сгодена.

„Не че съм постигнала нещо, но намерих човек, с когото искам да остана завинаги“, каза тя, допълвайки че винаги се усеща мир и спокойствие, когато намериш своя човек.

Първата сватба идва на 1 май 2019 година в изненадваща церемония в Лас Вегас. Софи и Джо си казват „Да“ в малка църква пред приятелите на музиканта след наградите Billboard. Месец по-късно влюбените заминават за Европа, където се състои и втората церемония, на която присъстват приятелите и семейството на двойката.

Малко повече от година след сватбите, през юли 2020 година, на бял свят се появява и първото дете на двойката – Уила. Две години по-късно представители на звездите потвърдиха, че в семейството се е родило още едно бебе, отново дъщеря, чието име не се съобщава.

Честито: Джо Джонас и Софи Търнър посрещнаха второто си дете

Софи Търнър: Майчинството ме направи по-добра актриса

Джо Джонас със специален поздрав към Софи Търнър

В момента децата живеят при баща си, тъй като Софи е ангажирана със снимки на нов проект. По думите на източници, малчуганите получават повече сигурност и подкрепа, когато са в дома на Джонас.

„Тя работи в момента, именно затова децата са с Джо. Просто така е по-лесно, тъй като тя работи, а вкъщи има повече стабилност, отколкото на път. Това е решение, което се взе и от двамата“, казва запознат със ситуацията.

Докато разводът беше шокиращ за феновете на двойката, приятелите им напълно са го очаквали. Според източници, Софи и Джо са прекарали цялото лято самостоятелно, като са живеели напълно различни животи в продължение на месеци. Близки до тях казват, че те не са се разбирали от известно време, но се надяват всичко помежду им да приключи мирно и спокойно.

„Що се отнася до попечителството на децата, всичко се случи току-що, така че Софи и Джо все още се опитват да нагласят ситуацията. Имат предбрачен договор. Като семейство, живееха във Флорида. Децата са при Джо през последните няколко месеца, пътуват с него и семейството му, докато е на турне. Софи работи във Великобритания“, разказва източник пред списание People.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари