IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бляскавото завръщане на Софи Търнър след раждането на второто ѝ дете

15 септември 2022 10 30

Актрисата и Джо Джонас вече се радват на две дъщерички

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Софи Търнър се завърна на червения килим с безупречен стил!

Заедно със съпруга си Джо Джонас, актрисата от „Игра на тронове“ се появи на премиерата на Devotion по време на филмовия фестивал в Торонто. Това е и първото светско събитие, на което Търнър присъства след раждането на второто ѝ дете през лятото. Бебето отново е момиченце, но името и лицето му все още се пазят в тайна.

За специалното събитие в понеделник, 26-годишната Търнър облече дълга рокля с тънки презрамки, която беше изцяло покрита с пера от цветни пайети. Червените ѝ къдрици свободно се спускаха по раменете и гърба, а част от татуировките на София бяха видими за папараците и феновете. До нея Джо Джонас изглеждаше също толкова стилно, колкото съпругата си, носейки черно кадифено сако и черни панталони от Louis Vuitton.

Софи Търнър

Снимка: Getty Images

През юли говорители на двойката потвърдиха новината, че към семейството се е присъединило още едно дете. „Джо и Софи са щастливи да обявят раждането на момиченцето си“, казаха тогава представителите на гордите родители. Това е втора дъщеричка за звездите, като те се радват и на 2-годишната Уила.

Джо и Софи се ожениха на изненадваща церемония в Лас Вегас през май 2019 година. На следващия месец те организираха втора сватба във Франция, на която бяха поканени най-близките им приятели и семейство. Една от шаферките на булката беше Мейзи Уилямс, с която работят в „Игра на тронове“.

През август тази година Софи отпразнува рождения ден на Джо, споделяйки снимка в социалните мрежи. На кадъра двамата седят близо един до друг, като актрисата носи бяла дълга риза и е поставила краката си в скута на Джонас. От своя страна, изпълнителят е със стилен тъмнозелен костюм и бяла блуза, обърнал глава към съпругата си.

Двойката наскоро се премести в Маями, като малко по-късно Джо обясни и решението за промяната.

„Дойдохме на почивка тук и много ни хареса. Видях съвсем нова страна от Маями, която досега не бях виждал – много тихи райони и храната е чудесна. Мисля, че това е най-добре пазената тайна“, казва изпълнителят. Допълва, че вече е създал стабилни приятелства с част от местните, а и градът се намира на перфектно разстояние както от Европа, така и от Ню Йорк. Родителите му пък живеят в Северна Каролина, която също е доста близо.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари