IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Горд баща: Джо Джонас празнува живота след раждането на второто си дете

19 юли 2022 17 50

Изпълнителят вече е баща на две дъщери

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Джо Джонас не може да бъде по-щастлив от живота си със Софи Търнър.

Само ден след като стана ясно, че той и съпругата му са станали родители за втори път, изпълнителят сподели умилително видео в социалните мрежи, с което почете връзката си с актрисата. Най-малкият член на семейство Джонас отново е момиче, но името му все още се пази в тайна. Разбира се, в емблематичния си стил, Софи и Джо все още не са качили и снимка с дъщеря си, опитвайки се да запазят личното ѝ пространство далеч от обществения интерес.

„Започнахме от дъното, сега сме тук... Искам да видя и вашите любовни истории“, написа Джо под видеото, което е направено от клипчета и снимки със Софи на фона на песента Got Me Good на групата му DNCE. Изпълнителят чудесно успя да промотира както новото парче, така и да впечатли феновете си с непоказвани досега кадри от връзката му със Софи.

Трогателното видео започва с клип, заснет в началото на връзката, след което преминава към сватбените снимки и кадър, на който Софи вече е в напреднала бременност. Виждаме ги сгушени в леглото, забавляващи се в басейна и носещи забавни розови очила.

Миналата седмица говорител на двойката съобщи, че на бял свят се е появило и второто им момиченце. Софи и Джо вече са родители на 2-годишната Уила. Досега двамата все още не са показали лицето на нито една от дъщерите си, като рядко дори публикуват снимки на каката в гръб. По този начин Софи и Джо влизат в късата класация на известни родители, които предпочитат да не споделят снимки на децата си докато те не навършат по-зряла възраст.

През май 26-годишната актриса потвърди пред списание Elle, че със съпруга ѝ очакват второто си дете. Това се случи след месеци на спекулации и папарашки снимки, на които Софи вече имаше наедряло коремче, което чудесно описваше с прилепнали дрехи.

„За мен това е смисълът на живота – да отгледаш следващото поколение. Най-прекрасното нещо в живота ми е да гледам как дъщеря ми става все по-силна. Вълнуваме се да увеличим семейството си. Това е най-голямата благословия“, каза Търнър пред Elle.

Джо и Софи се ожениха на изненадваща церемония в Лас Вегас през май 2020 година, след което се врекоха във вярност и в Париж, където вече организираха пищно тържество.

Относно бащинството, Джо сподели през май пред People, че е малко по-спокоен за отглеждането на второто дете, но е все така развълнуван. „Невероятно е да си баща и да научаваш всеки ден нещо ново за себе си. Живеем в нов град и всичко е много вълнуващо. Нямам търпение за бъдещето и за нещата, които ще ни предложи“, допълни изпълнителят.

Втората дъщеря на Джо е петото момиче в рода Джонас. Преди нея се раждат двете момичета на 34-годишния Кевин – Алена и Валентина, както и Малти Мари, която радва Ник Джонас и Приянка Чопра. Кака ѝ Уила ще навърши 2 години този месец.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари