IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уил Смит изглежда доволен след разкритието, че с жена му са разделени от 7 години

16 октомври 2023 17 40

Актьорът се радва на разходка с лодка по море докато Джейда Пинкет изяснява ситуацията около брака им

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Уил Смит релаксира на море в първата си публикация в социалната медия, откакто жена му Джейда Пинкет Смит разкри, че двамата са разделени от седем години. 55-годишният носител на „Оскар“ сподели видео, на което безгрижно се вози на лодка на фона на медийния шум, който беше предизвикан заради разкритията за състоянието на брака му.

Миналата седмица 52-годишната Джейда Пинкет Смит сподели със света, че с Уил не живеят заедно от 2016 година, но че нямат намерение да се развеждат, тъй като все още се обичат.

Смит беше „изключен“ от Холивуд преди повече от година и половина, след като зашлеви шамар на Крис Рок, който водеше наградите „Оскар“ през 2022 г., след като вторият се пошегува с голия скалп на Джейда (после се оказа, че тя страда от алопеция).

Явно обаче Уил е надмогнал проблемите, ако съдим по насладата, която видимо изпитва от своята екскурзия по море, която той показа на своите последователи в Instagram в неделя.

Публикацията на Смит е факт два дни, след като жена му, с която уж е заедно от 25 години, говори публично за брачното им отчуждение. Той озаглави поста си: „Известията са изключени“, намеквайки че предпочита да се изолира сред природата, вместо да дава обяснения за семейния си живот.

Актьорът сподели клип, на който спи в каютата на лодката, а глас зад кадър казва „Забавен факт за мен – мога да подремна почти навсякъде“, със звук от множество телефонни известия, които се задействат едновременно.

Роденият във Филаделфия Уил, беше видян също така на палубата на лодката да се усмихва срещу вятъра, идващ от морето. Във видеото Смит е облечен в черна пухенка, черни спортни панталони и бяло-кафяви маратонки Nike.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Освен това Смит заяви в имейл, публикуван в събота от вестник New York Times, че последните коментари на Пинкет-Смит за връзката им са били сигнал за събуждане за него, добавяйки, че тя е „по-устойчива, по-умна и по-състрадателна“, отколкото той е осъзнавал.

Звездата от „Методът „Уилямс“ каза пред изданието следното: „Когато сте били с някого повече от половината от съзнателния си живот, настъпва нещо като емоционална слепота. И твърде лесно можете да загубите чувствителността си към неговите скрити нюанси и фини красоти.“

Пинкет-Смит, чиито мемоари излизат във вторник и са озаглавени Worthy, каза пред водещата Хода Котб в шоуто Today миналата седмица, че бракът ѝ със Смит е стигнал кръстопът преди седем години.

„През 2016 г. просто вече бяхме изтощени да опитваме да спасим брака си. Мисля, че и двамата все още бяхме заседнали във фантазията си за това, което смятахме, че трябва да бъде другият човек.“

Тя продължи: „Обещах, че никога няма да има причина да се разведем с Уил. Ще минем през каквото и да е. И не нарушавам това обещание.“

В ново интервю Джейда добави, че смята да се събере със Смит, едва когато той остарее, за да може да го гледа, защото смята, че той ще има нужда от нейната помощ. 

Съобщава се, че и децата на Джейда и Уил – Джейдън и Уилоу Смит, също най-накрая са облекчени, че няма повече да се налага да крият тайната на родителите си, а именно факта, че не са заедно от години.  

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

КоментариКоментари