IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уил Смит – шокиран и изумен, но все пак горд от искреността на Джейда Пинкет Смит

18 октомври 2023 18 00

Актьорът сподели реакцията си относно книгата на съпругата му

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Уил Смит най-накрая наруши мълчанието си относно книгата на Джейда Пинкет Смит, която от седмица създава заглавия в медиите заради своите откровения за личния и любовния живот на двойката. 

55-годишният актьор сподели, че е бил шокиран от някои части в автобиографията. Думите му бяха прочетени в подкаста On Purpose с Джей Шети, чийто гост беше Джейда. Въпреки че Уил не беше заедно със съпругата си, с която се оказа, че живеят разделено от седем години, той изпрати писмо, с което изрази смесените си чувства. 

„Току-що прочетох последната страница на Worthy. Невероятно е да разбера, че въпреки че съм живял по-голямата част от живота си заедно с теб, все още се шокирам и изумявам, изненадвам се, смея се, вдъхновявам се, оставам с разбито сърце. Емоциите ми бяха всякакви“, пише Смит. Той допълва, че е съвсем различно да слуша части от историята на Джейда по време на семейни събирания, а след това да ги прочете и да разбере цялата ѝ история, написана от самата нея. 

Уил, чиито мемоари – Will, бяха публикувани през 2021 година, допълва, че съпругата му е единствена по рода си, рядък лъч на сила и много деликатна чувствителност. 

„Знам, че не ти е било лесно да разкажеш в дълбочина за всичко това. Аплодирам и те поздравявам. Ако бях прочел тази книга преди 30 години, със сигурност щях да те прегръщам повече. Ще започна сега. Добре дошла в клуба на писателите. Обичам те безкрайно. Сега отиди да пиеш вино и да си почиваш“, завърши актьорът. 

С усмивка на лице Джейда отговори на Уил малко по-късно в подкаста, казвайки „Той знае, че не мога да пия вино! Думите му са много красиви. Именно заради това не мога да се разведа с него“. Тя допълни, че реакцията на съпруга ѝ, особено частта с прегръдката, я е накарала да помисли, че той би отделил повече време сега, за да я изслушва и да я разбира. 

Уил Смит изглежда доволен след разкритието, че с жена му са разделени от 7 години

Двойни стандарти – Шон Пен попада в затвора, а Уил Смит получава „Оскар“ заради шамар

Уил Смит още не се е извинил лично на Крис Рок за шамара, който му удари на Оскарите

Книгата Worthy предлага на читателите много детайлен поглед към живота на Джейда, включително нейното детство, проблемите с психичното здраве, висотите и паденията на кариерата, връзката ѝ с Уил, както много други неща. 

В част от книгата, публикувана в медиите, Джейда разкрива, че с Уил живеят отделни животи и са били на наградите „Оскар“ миналата година като семейство, но не и като съпруг и съпруга. Малко по-късно тя потвърди, че с актьора са се разделили още през 2016 година, но са решили да не споделят новината със света. 

„Много неща се случиха. Едно нещо, което знам за връзките е, че те постоянно се променят. Те са като организъм. Имат си собствена система. Постоянно се променят и движат. Много неща се промениха през последните две години и ние се опитваме да се справим с тях“, казва Джейда. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари