IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Няма време за губене: София Вергара вече има нов мъж в живота си

23 октомври 2023 08 30

Актрисата обяви развода си с Джо Манганиело преди около три месеца

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

София Вергара се появи на партито за рождения ден на Ким Кардашян с нов мъж, за  когото се счита, че е виден ортопед. Актрисата от сериала „Модерно семейство“ беше уловена от папараците да пристига на звездното събитие в Бевърли Хилс с въпросния си нов кавалер, за когото се твърди, че се казва Джъстин Салиман.

51-годишната София наскоро се раздели със съпруга си Джо Манганиело, но явно няма  намерение да страда  дълго за  проваления им брак. Звездата се появи в пълния си блясък – с дантелено черно бюстие без презрамки и кафяви кадифени панталони.

Сред другите знаменитости, които се появиха на рождения ден на Ким, бяха нейните сестри Клои Кардашян, Кендъл Дженър и Кайли Дженър, както и популярни нейни приятелки като Хейли Бийбър.

Преди три месеца Вергара и Манганиело публикуваха съвместно изявление, с което обявиха раздялата си. „Взехме трудното решение да се разведем, Като двама души, които много се обичат и ги е грижа един за друг, ние учтиво молим за уважение към личния ни живот в този момент, докато преминаваме през тази нова фаза от живота си.“

Приближени на бившата двойка казаха тогава пред сайта Page Six, че София и Джо са се разделили преди повече от половин година. Когато Джо подаде молбата си за разтрогване на 7-годишния им брак, той посочи „непреодолими различия“ като причина.

След раздялата София е виждана да посещава множество събития, докато продължава да работи като съдия в риалити формата America's Got Talent. Тя също така наскоро весело заяви, че е „необвързана“ по време на един от епизодите на предаването.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Guapazos (@guapazos_ig)

Колкото до Джо, той наскоро също беше заснет в компанията на млада  актриса, с която излизаха от  фитнес зала  в Калифорния, като веднага  се появиха слуховете, че между тях се заражда романс.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари