IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джо Манганиело забрави София Вергара: Среща се с млада актриса

18 септември 2023 12 30

Преди два месеца актьорът подаде молба за развод от София

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джо Манганиело беше уловен от папараците да излиза от фитнеса с 13 години по-младата от него актриса Кейтлин О’Конър на фона на развода му със София Вергара. Според слуховете, Джо е започнал да се среща с Кейтлин наскоро, макар засега отношенията им да не са твърде сериозни.

Манганиело и О'Конър изглеждаха щастливи миналата седмица на излизане от „Gold's Gym“ във Венеция, Калифорния, като вървяха рамо до рамо, а след това 46-годишният актьор от „Професия: Стриптийзьор“ се качи на шофьорското място на своя SUV Cadillac, докато 33-годишната актриса, която е и бивш модел, се настани удобно на седалката до него.

За О’Конър се знае, че е родена в Лос Анджелис, но е израснала в Юниънтаун, Пенсилвания. Кейтлин е имала кратки роли в телевизионни сериали и предавания, включително „Двама мъже и половина“ и „Дните на нашия живот“. По-интересното в случая е, че самият Джо също е роден и израснал в Питсбърг, Пенсилвания и се счита, че може би това е нещо, което го е сближило с Кейтлин.

Снимките на Джо и Кейтлин бяха разпространени от сайта Page Six, според който двамата са нещо повече от фитнес партньори.

Колкото до предстоящия развод на Манганиело и Вергара – той беше оповестен на 17 юли. Тогава стана ясно, че Джо и 51-годишната колумбийска актриса са се разделили след седем години брак, след като в продължение на няколко месеца са живели разделени.

„Взехме трудното решение да се разведем“, казаха те в съвместното си изявление тогава. „Като двама души, които много се обичат и са загрижени един за друг, ние учтиво ви молим за уважение към личния ни живот в този момент, докато преминаваме през тази нова фаза от живота си.“

Според източник, близък до звездата от „Модерно семейство“, проблемът в брака им е бил, че актьорът от „Истинска кръв“ е бил обсебен от идеята да имат дете, а Вергара, която има голям, 31-годишен син Маноло от предишния си брак с Джо Гонзалес, не е имала потребност да става майка отново. „Постепенно двамата се отдалечиха един от друг“, сподели вътрешният човек.

Джо и София имат предбрачен договор, който ще бъде изпълнен. Според много слухове, Вергара не страда особено много за отчуждения си съпруг и всъщност „живее най-добрия си живот досега“, твърдят нейни приятели.

„Тя прекарва време с приятелите си, след като години наред се чувстваше задушена във връзка с неподкрепящ партньор“, казва неин приближен пред PageSix. „София винаги се грижеше за Джо и за кариерата му. Мисля, че той се чувстваше заплашен от нейния успех и радост от живота.“

Вергара и Манганиело се запознаха на вечерята на Асоциацията на кореспондентите в Белия дом през 2014 г., докато тя все още беше сгодена за бизнесмена Ник Льоб. Седмици по-късно Джо се обадил на колумбийската красавица, веднага след като разбрал, че тя и Льоб са се разделили. Нещата оттам се развиха бързо, като двамата сключиха брак на пищна церемония в Палм Бийч, Флорида, през ноември 2015 г.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари