IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Мъжът, който винаги е до нас“ – синът на Матю Макконъхи с мили думи за рождения му ден

6 ноември 2023 17 40

Актьорът навърши 54 години в събота

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Матю Макконъхи отпразнува рождения си ден с помощта на най-важните за него хора – съпругата му Камила и трите им деца. 

Актьорът, който навърши 54 години в събота, организира футболен ден за приятелите и семейството си в родния си Тексас, получавайки серия от пожелания, включително и от сина си Леви, който през лятото получи разрешение да си направи профил в социалната мрежа Instagram. Момчето използва свободата си и изля цялата си любов към известния си баща, с което определено е успял да просълзи емоционалния Матю.

„Хората познават Матю Макконъхи като актьор, а сега и като писател, но аз го познавам като баща. Мъжът, който винаги намира време за нас, независимо от всичко, мъжът, който винаги е до нас, независимо от всичко, и мъжът, който ме научи да оценявам пътешествието, а не дестинацията. Пътуването тепърва започва... Честит рожден ден, татко“, написа Леви под серията от снимки.

На първата снимка Матю и Леви се усмихват заедно с останалата част от семейството – Камила Алвес, 13-годишната Вида и 10-годишния Ливингстън. На втория кадър виждаме Леви като малко момче заедно с баща му на стадион за бейзболен мач. Още една семейна снимка влиза в колекцията, на която обаче позира и майката на Макконъхи – Кей, а децата са много по-малки. Накрая цялото семейство седи около дървена маса, а ръцете им са поставени една върху друга, показващи единство. 

Пожеланията на Леви идват на фона на доста натоварен рожден ден за Матю Макконъхи. Актьорът беше заснет с 41-годишната си съпруга на парти по случай стартирането на новата им марка текила Pantalones Organic, след което изгледаха как отборът на Тексас побеждава този на Канзас в мач от американската футболна лига, проведен в Остин. 

Във видео, споделено в социалните мрежи, се вижда как Макконъхи получава торта за рождения си ден, както и бутилка от собствената му текила като подаръци. Върху големия десерт беше изписано „Честит рожден ден, Матю“ и добавено логото на отбора от Тексас. 

Наричаше ме с имената на бившите му: Жената на Матю Макконъхи за сложната връзка със свекърва си

Добрият пример – Матю Макконъхи и синът му помагат на пострадалите в Мауи

Добрият пример – съпругата и децата на Матю Макконъхи се включиха в доброволческа работа

„Не е твърде рано да пийнем, нали?“, шеговито попита Матю публиката зад себе си. Той вдигна наздравица за 54-те си години, след което отвори бутилката и отпи. 

Във второ видео актьорът се присъедини към отбора на терена, а всички играчи го последваха за известния му поздрав от „Вълкът от Уолстрийт“, на който героят му се тупа по гърдите и тананика по време на обяд с героя на Леонардо ди Каприо. Методът се използва за надъхване преди важни срещи или за добиване на самочувствие. 

Миналия месец Матю и Камила обявиха пускането на общата си марка текила, споделяйки интересен видеоклип, на който карат мотори по бельо. Актьорът многократно е казвал, че цялото му семейство има невероятно чувство за хумор, което е и в основата на успешния му брак. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари