IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Камила и Матю Макконъхи рекламират новата си текила по бельо

28 октомври 2023 18 00

Двойката заяви, че това е най-доброто нещо, което са правили с дрехи

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Казват, че алкохолът ти позволява да се държиш по-свободно и да правиш неща, които иначе не би имал смелостта да извършиш. Е, Камила и Матю Макконъхи доказват, че и трезви могат да прибягват до действия, които не са ежедневие за повечето хора. 

Преди няколко дни съпрузите разкриха новата си обща марка текила – Pantalones Organic Tequila. С намек към името, което може да се превежда като „Без панталони“, те публикуваха реклама, на която не носят панталони

В старта на видеото, което бе пуснато в социалните мрежи и YouTube, двамата карат красиви и масивни мотори насред поле с агаве. „Кога текилата престана да бъде текила?“, пита Матю, а Камила му отговаря: „Нали? Къде е забавлението?“. И двамата носят координиращи се авиаторски слънчеви очила и ризи, но умишлено са оставили панталоните си у дома, както се вижда от друг, малко по-размазан кадър в рекламата. Без да се притесняват, те карат по черен път и гледат напред. 

След като семейство Макконъхи, което споделя три деца заедно, вдига тост за новото си приключение, клипът ги показва в гръб, като долната част на тялото им е замъглена, но се вижда, че отново са без панталони

„Моля ви се, не дръжте вашите панталони“, шегуват се и двамата, допълвайки че новата им текила е най-доброто нещо, което са правили облечени. 

Портфолиото на Pantalones Tequila включва три бутилкиBlanco излъчва нотки на мед и цитруси, Reposado е отлежала девет месеца текила с по-плодов, свеж дъбов вкус, докато Anejo е отлежала 15 месеца и съчетава вкусове на ванилия, масло и клен. 

Малко по-рано през месеца Матю разказа откъде черпи чувството си за хумор, което е напълно заложено в алкохолния му бизнес. „Моето семейство, аз и Камила ценим стойността на чувството за хумор и комедията“, казва той в подкаста Whine Down с Джана Крамър. 

Здрав дух в здраво тяло: Как Камила Алвес убеди децата си да ядат здравословно

Неостаряващи звезди: Тайните на Камила Алвес за чиста кожа

Камила Алвес: „С Матю сме като женени от години“

Майката на актьора, Кей Макконъхи, е голям ценител на хубавите шеги. Наскоро Камила си спомни как в ранните години на връзката си с Матю, настоящата ѝ свекърва я е наричала с имената на всички бивши гаджета на сина си. „Това, което искаше от мен, е да отвърна на удара, и оттогава имаме прекрасна връзка“, споделя кулинарката. 

Самият Макконъхи споделя, че семейството му е доста взискателно и подлага всеки непознат на определени тестове, за да изпита търпението му. „Не можеш лесно да влезеш във фамилията“, категоричен е актьорът. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари