IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секси майки и бащи събраха 12 милиона долара в помощ на бедни деца

14 ноември 2023 10 30

Галавечерта Baby2Baby събра на едно място звездни родители

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Който е казвал, че майките не могат да блестят и да изглеждат великолепно, трябва веднага да се извини за думите си. 

През уикенда в Западен Холивуд се събра цяла бляскава група от майки и бащи, които обединиха сили в помощ на деца в нужда, събирайки средства по време на ежегодната галавечер Baby2Baby, проведена в дизайнерския център Pacific. Сред звездните гости бяха Ким Кардашян, Салма Хайек, Джесика Алба, Криси Тейгън, Чанинг Тейтъм, Оливия Уайлд, Зоуи Салдана, Хейли Бийбър и много други. 

Тазгодишната награда, Giving Tree, беше връчена на 57-годишната Хайек, която дойде на събитието под ръка със съпруга си Франсоа-Анри Пино. Статуетката се дава ежегодно на известна дама, която е демонстрирала изключителен ангажимент да помага на децата в нужда по света. Носителката на „Оскар“ заслужи честта заради усилията си в защита на правата на жените, децата и имигрантите чрез лобиране пред Конгреса, партньорство с Gucci за Chime For Change, посещавайки сирийски бежански лагери с УНИЦЕФ и отдаване на няколко водещи организации с нестопанска цел. 

Салма Хайек

Салма Хайек и Чанинг Тейтъм. Снимка: Getty Images

„Достойнството е от съществено значение“, каза Хайек от сцената, давайки примери от опита си от първа ръка, за да подчертае важността от предоставяне на неща от първа необходимост на семейства в нужда. „Памперсите са достойнство, не се заблуждавайте“

Актрисата завърши речта си с благодарност към поддръжниците на организацията. „Всичко, което дарявате и всичко, което Baby2Baby носи, има значение, не говоря само за пари. Това е любов. Това е състрадание. Това е грижовност. Ние сме взаимносвързани“, каза още Хайек. 

Чанинг Тейтъм връчи наградата на своята колежка от Magic Mike, като поздрави Baby2Baby за грижата към всяко нещо, на което Салма държи най-много – деца, бебета, майки и жени. 

Оливия Уайлд

Оливия Уайлд. Снимка: Getty Images

От създаването си организацията с нестопанска цел е раздала повече от 375 милиона основни артикула, включително памперси, адаптирано мляко, дрехи и креватчета, на деца, живеещи в бедност по целия свят. Ким Кардашян заяви, че избира да инвестира всяка година, защото „Baby2Baby знаят как да свършат работата, без да правят глупости“

Изпълнената със звезди галавечер събра 12 милиона долара за нуждаещи се деца, като Джули Боуен от „Модерно семейство“ и Зоуи Дешанел ръководеха усилията за лично набиране на средства. За да завършат вечерта, сестрите Никол и София Ричи представиха Снуп Дог, който изпълни някои от най-големите си хитове, включително Nuthin' but a 'G' Thang, Gin & Juice, Beautiful, Drop It Like It's Hot, I Wanna Love You, The Next Episode и Young, Wild & Free.

София и

София и Никол Ричи. Снимка: Getty Images

В знак на благодарност към рапъра Baby2Baby ще предостави близо 300 000 основни артикула на организацията му за млади футболни и баскетболни звезди. Те помагат на хиляди деца от домове в цял Лос Анджелис да участват в младежки футболни, баскетболни и мажоретни състави. 

Вижте как звездите дойдоха на галавечерта Baby2Baby

Кирстен Дънст и Джеси Племънс

Кирстен Дънст,

Снимка: Getty Images

Кирстен Дънст и Джеси Племънс имат две деца заедно – 5-годишният Енис и 2-годишният Джеймс. Актрисата носеше дълга до пода рокля от Dries Van Noten с флорален дизайн. Съпругът ѝ бе облечен в класически черен смокинг. 

Зоуи Салдана и Марко Перего

Зоуи Салдана,

Снимка: Getty Images

Зоуи Салдана и Марко Перего, които се радват на трима сина – 8-годишните близнаци Сай и Боуи и 6-годишния Зен – пристигнаха заедно на червения килим. Актрисата носеше бяла рокля на Balmain с черен флорален принт, къси ръкави и асиметричен подгъв, комбинирана с бижута от Reza. Съпругът ѝ, за когото е омъжена от 13 години, заложи на черен костюм с черна риза, на която остави горните копчета откопчани. 

Сара Хайланд и Уес Адамс

Сара Хайланд,

Снимка: Getty Images

Уелс Адамс и Сара Хайланд, които все още не са родители, но няколко пъти са казвали, че са готови за тази стъпка, впечатлиха със стил. Младата актриса носеше минирокля от Monique Lhuillier с лилави флорални дизайни, докато Адамс заложи на черен костюм с бяла риза. 

Като грижовна майка – Кейт Мидълтън помогна на момче, паднало от колелото си

Адам Сандлър и съпругата му изпращат цветя на Дженифър Анистън всяка година за Деня на майката

Блага вест: Година след първото дете, Риана отново е майка

Джена Дюан и Стив Кази

Джена Дюан,

Снимка: Getty Images

Джена Дюан и Стив Кази успяха да се измъкнат от грижите за малкия Кълъм, за да се насладят на вечер само за себе си. Бившата съпруга на Чанинг Тейтъм избра ярък син топ с паднали рамене, за да допълни черната си дълга до земята пола от Monique Lhuillier. До нея Кази също бе облечен в черно, залагайки на традиционния костюм. 

Криси Тейгън и Камила Макконъхи

Криси Тейгън,

Снимка: Getty Images

Криси Тейгън и Камила Алвес Макконъхи си спретнаха вечер без съпрузите си. Кулинарката, която е омъжена за Джон Леджънд, от когото има четири деца, носеше черна рокля с висока цепка и голяма флорална 3D апликация на гърдите. Тя завърши визията със златен клъч и красиви обеци. Макконъхи, която има трима синове от съпруга си Матю Макконъхи, облече светлосиня рокля с дълъг шлейф. 

Ким Кардашян

Ким Кардашян

Снимка: Getty Images

Ким Кардашян, която е майка на четири деца от бившия си съпруг Кание Уест, този път не беше толкова предизвикателна, колкото сме свикнали да я виждаме. Вместо това реши да заложи на елегантност, обличайки дантелена рокля с черни флорални детайли, която се отличаваше с висока яка и шлейф. 

Хайди Клум

Хайди Клум

Снимка: Getty Images

Хайди Клум свали огромния костюм на паун, който облече за Хелоуин, за да се премени в красива черна рокля с дълъг шлейф. Майката на прохождащия модел Лени Клум, допълни визията с черни сандали на ток. 

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари