IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Заедно са: Риана и A$AP Роки прекараха семеен ден в парка с големия си син

14 ноември 2023 14 30

Рапърът е обвинен в нападение с огнестрелно оръжие, което може да му коства 8 години затвор

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Риана и бащата на синовете ѝ, A$AP Роки, показаха единност, излизайки на семейна разходка в парка на Ел Ей, заедно с по-големия им син. Всичко това се случва на фона на съдебните обвинения срещу рапъра за две престъпления за нападение с полуавтоматично огнестрелно оръжие.

Миналата седмица хип-хоп звездата се яви в съда, за да се изправи пред делото по обвиненията, заради които могат да го осъдят на четири години затвор за всяко, тоест общо осем.  Твърди се,  че гаджето на суперзвездата Риана и баща на двете ѝ момчета е прострелял колегата си Терел Ефрон в ръката, след като е заплашил да го „убие“ през 2021 г. На излизане от Върховния съд в Лос Анджелис обаче, рапърът се усмихваше и раздаваше автографи.

На фона на тези проблеми се появиха слуховете, че отношенията на Рири и A$AP Роки са доста обтегнати напоследък. Въпреки това 35-годишната попзвезда и 35-годишният ѝ любим решиха да се насладят на спокоен ден в парк в Бевърли Хилс заедно със 17-месечният си син Реза Ателстън Майерс, който двамата бутаха в количка.

Риана, която е родена с името Робин Риана Фенти, изглеждаше стилна както винаги в червено спортно яке Loewe, което струва 1250 долара, съчетано с много широки скъсани светлосини дънки и черни маратонки Puma.

Междувременно Роки, чието истинско име е Раким Ателастън Майерс, носеше синя версия на същото спортно яке Loewe. Той беше комбинирал визията си с интересен чифт светлосиви широки дънки със сложна бродерия около колената, маратонкиобеци, зелени очила и бейзболна шапка.

Роки, който преди броени месеци стана баща за втори път на бебето Риот, определено изглежда съсредоточен върху семейния си живот, въпреки висящото му съдебно дело.

Майерс беше арестуван през април миналата година, докато се връщаше на летището в Ел Ей, слизайки от частен самолет от Барбадос, където беше на почивка с Рири, която тогава беше бременна с  голямото им дете.

Полицаи също бяха видени пред дома му в Лос Анджелис да разбиват портата, преди очевидно да нахлуят в имота. Криминалистите иззеха множество кутии с доказателства от къщата.

Едва четири месеца след арестуването му, прокурорът на Лос Анджелис Джордж Гаскон реши, че обвиненията са достатъчно сериозни за процес. „Стрелбата с пистолет на обществено място е сериозно престъпление, което можеше да завърши с трагични последици не само за атакуваното лице, но и за невинни минувачи, посещаващи Холивуд“, каза Гаскон след обявяването на обвиненията.

Сред другите слухове около тази звездна двойка са, че суперзвездата Риана планира да се завърне в  музиката след пет години отсъствие от сцената въпреки факта, че бащата на синовете ѝ може да бъде осъден по две престъпления.

Твърди се, че носителката на „Грами“ е планирала световно турне за 2024/2025 г., след като е сключила привлекателна сделка за 39 милиона долара с Live Nation. Заедно с турнето си, певицата и текстописец също смята  да издаде два албума с нови песни.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари