IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана и A$AP Rocky разкриха името на второто си дете

11 септември 2023 10 30

Влюбените станаха родители на още едно момченце през август

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Името на второто дете на Риана и A$AP Rocky вече не е забулено в мистерия.

Медиите отвъд океана се добраха до акта за раждане на бебето, където е записано името и точната дата на раждане. Досега се знаеше, че момченцето е родено през август, но се оказва, че то е проплакало точно в първия ден от месеца в 7:41 часа местно време в болница в Лос Анджелис. Името отново започва с буквата Р, по подобие на това на баткото, като най-вероятно е следване на семейна линия, където всички имена започват с тази буква.

Истинското име на A$AP Rocky е Раким Ателастон Мейърс, възлюбената му е Риана Фенти, а първото им момче носи името RZA Ателастон. Вторият им син има малко повече букви в името си, но отново е кръстен по интересен начин. Той се казва Райът, което в превод означава „бунт“. Пълното име е Райът Роуз Ателастон, който е роден на 1 август 2023 година.

След като източник сподели, че семейството се е сдобило с още едно дете в първите седмици на миналия месец, близки до Риана споделиха, че тя най-накрая чувства фамилията си цяла. По думите им, това е била една от мечтите ѝ – да има голямо и сплотено семейство.

Първото дете на двойката, RZA, се ражда на 13 май 2022 година. Името му е заимствано от основателя на групата Wu-Tang RZA, чието истинско име е Робърт Фитджералд Дигс. Не е ясно дали името на момченцето също е съкращение от нещо или родителите му просто са избрали RZA като официално име.

Наскоро A$AP Rocky пусна нова песен, която се оказа неподозирано разкритие на името на втория му син. Сингълът се казва RIOT (Rowdy Pipe'n) и очевидно е кръстен на новороденото му дете.

Новината за втората бременност на Риана беше обявена по уникален начин. Изпълнителката разкри наедрялото си коремче, докато се намираше на няколко метра над земята, стъпила върху стъклена платформа, по време на изпълнението си на Супербоул през февруари. Тогава тя разкопча червения си суитшърт и показа костюм, който чудесно описваше тялото ѝ и по никакъв начин не криеше бременността.

„Тя обожава да бъде майка, така че умът ѝ в момента е насочен само натам. В момента се намира в най-щастливия си период“, казват близки до звездата. Риана се превърна и в първата бременна изпълнителка, която участва в шоуто на полувремето на Супербоул.

След като A$AP Rocky сподели няколко снимки на първия си син в социалните мрежи, за да отпразнува първия си Ден на бащата този юни, Рири не спести милите думи към приятеля си. Тя написа в коментарите „Момчетата Майърс откраднаха цялото ми сърце! Честит Ден на бащата, глупчо!“.

Секси мама – бременната Риана с най-стилните чанти за сезона

Риана: A$AP Rocky открадна цялото ми сърце

Щастливо семейство – Риана и A$AP Rocky с първи рожден ден на малкия RZA

Говорейки пред списание Vogue, на чиято корица застана с цялото си семейство, изпълнителката сподели, че майчинството е най-прекрасното нещо, което е изпитвала. „Това е всичко. Наистина не си спомняш какъв е бил животът ти преди това. Именно това е най-лудото нещо“, казва тя.

Раждането я вдъхновява и да създаде нова модна линия, посветена изцяло на децата. По думите ѝ, решението ѝ да направи дрехи за малчугани е продиктувано от това, че трудно е намирала подходящи дизайни за сина си и просто е искала да улесни търсенето си.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари