IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Уморена майка: Адриана Лима шокира феновете си с неузнаваемо лице

17 ноември 2023 16 30

Моделът защити визията си с обяснението, че тя не се дължи на пластични операции

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Адриана Лима наруши мълчанието си относно шокираните реакции на потребителите на социалните медии към нейното неузнаваемо лице. Бразилската красавица се появи преди дни на премиерата на филма „Игрите на глада: Балада за пойни птици и змии“ в Лос Анджелис, Калифорния във вторник.

Въпреки че тя е един от най-влиятелните ангели на Victoria's Secret на всички времена, последната ѝ поява озадачи по-критичните ѝ почитатели поради забележимите промени в лицето ѝ само за няколко месеца.

„Нямаше да имам представа, че това е същият човек“, написа един потребител на социалните медии и най-вече в Twitter, а друг добави, че според него, 42-годишната брюнетка изглежда сякаш е „все още подута“ след козметична процедура, като „лифтинг на лицето“ или „филъри“.

Трети написа: „О, не е! Адриана, какво направи с лицето си и защо? Преди беше перфектна.“

След бурните онлайн дискусии за външния ѝ вид, супермоделът използва своя профил в Instagram, за да се обърне към критиците си, нарушавайки мълчанието си относно слуховете за пластични операции.

„Това е лицето на уморена майка на три тийнейджърки, едно активно момче, едногодишно бебе, което се учи да ходи, и три кучета... благодаря за загрижеността“, написа тя, споделяйки и свое селфи без грим, направено в кухнята ѝ.

Много фенове застанаха зад Лима, обявявайки я за вдъхновяваща, като определиха нейния отговор на критиките за лицето ѝ като „реалността в живота на една майка, която жонглира с отговорностите за отглеждане на деца и управление на домакинство“.

През 2017 г. Лима разкри, че иска „хората да я виждат отвъд лицето и тялото“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Съвсем наскоро красавицата обясни, че майчинството е променило „всичко“ в живота ѝ, тъй като режимите ѝ за красота и грижа за себе си вече не са ѝ толкова важни, тъй като е съсредоточена основно върху децата си.

Все пак тя каза: „Но тъй като двете ми дъщери пораснаха, осъзнах, че те копират много от това, което правя и моите навици, и за мен е важно да се уверя, че копират добрите“.

Освен това тя каза на Vogue, Индия през 2020 г., че им позволява да „експериментират с нейния грим, маски и кремове.

Тя каза: „Опитвам се да ги науча да обичат кожата, в която се намират, и да се хранят здравословно за телата си, както и да практикуват положително психическо здраве.“

Адриана беше ангел на Victoria's Secret от 1999 до 2018 г. Бразилската красавица е рекламно лице на марките IWC, Puma, Maybelline и Chopard. Адриана и бившият сръбски професионален баскетболист Марко Ярич се ожениха през 2009 г., а обявиха раздялата си през 2014 г., като финализираха развода си през 2016 г. Двойката има дъщери Валентина и Сиена.

В момента тя има връзка с продуцента Андре Лемерс, от когото роди момче миналата година.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

ТУПАН ( преди 5 месеца )
Дано има време поне да си мие краката.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар