IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адриана Лима се завръща към ангелите на Victoria’s Secret

5 април 2023 18 00

Моделът се снима за нова кампания за парфюми

БГНЕС

БГНЕС

Адриана Лима се завръща към ангелите на Victoria’s Secret. Шест месеца след като роди третото си дете, моделът засне фотосесия за нова кампания на марката.

„Събрахме се отново и се чувстваме толкова добре“. Това съобщиха от известния лейбъл за бельо, обявявайки, че брюнетката отново ще работи за тях.

41-годишната Лима вече е лице на парфюмната вода Heavenly Eau de Parfum, струваща 79 долара.

Според официалното прессъобщение, освен въпросната кампания, феновете на Адриана и Victoria’s Secret могат да очакват още изненади от тяхното съвместно партньорство, проверено през годините.

Лима смята марката за свое семейство

„Толкова съм развълнувана да работя отново с Victoria’s Secret, марката винаги е била като семейство за мен“, сподели от своя страна красавицата, която носи ефирна светложълта рокля за фотосесията.

По думите на Адриана, да бъде избрана за лице на емблематичната кампания е нещо много специално за една жена като цяло и за нея специално.

„... Защото красиво допълва женското излъчване, което е символ на вдъхновяващата мисия на Victoria’s Secret да празнува всяка жена. Беше невероятно да бъдем отново на снимачната площадка с всички и прекарахме чудесно, за да вдъхнем живот на това послание чрез този вечен аромат“, коментира звездата, говорейки за фотосесията, с която рекламира въпросната вода.

Адриана Лима е един от дългогодишните модели на Victoria’s Secret. Тя работеше за марката от 1999 г. до 2018 г.

Кание Уест,

БГНЕС

Ангелът на Victoria’s Secret Лаис Рибейро се омъжи в Бразилия

Какво носят вкъщи супермоделите на Victoria’s Secret?

Хейли Болдуин се разголи в новата кампания на Victoria’s Secret

След завръщането на модела – шоуто на Victoria’s Secret също се възродява

Завръщането на брюнетката сред ангелите на марката идва, малко след като от нея обявиха, че след четиригодишна пауза те отново ще се качат на модния подиум за бляскаво шоу.

Истинският моден спектакъл, на който присъстваха много известни личности, бе спрян през 2019-а.

През февруари 2022 г. стана ясно, че Емира Д’Спейн – звезда в TikTok, е първият чернокож трансджендър модел, който ще работи с известния бранд.

Victoria’s Secret,

БГНЕС

За още тенденции и новини от света на модата последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари