IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звезда от „Уил и Грейс“ се развежда след 26 години брак

27 ноември 2023 14 40

Вече бившите съпрузи се запознават през 1994 година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ерик Маккормак и съпругата му Джанет Лиан Холдън Маккормак тръгват по различни пътища в живота. 

Звездата от „Уил и Грейс“ и режисьорката се развеждат след повече от 26 години брак. Джанет е тази, която е подала молбата за развод, посочвайки като причина „непреодолими различия“. Тя претендира за издръжка от съпруга си и иска от съда да прекрати възможността на Ерик да получава съпружеска издръжка. Джанет не посочва дата на раздялата в документите си, които бяха подадени ден преди Деня на благодарността във Върховния съд в Лос Анджелис. 

Вече бившата двойка се среща през 1994 година на снимачната площадка на сериала Lonesome Days. По това време Джанет е асистент-режисьор, докато Ерик играе ролята на Франсис Клей Мозби. Двойката се жени през август 1997 година, а пет години по-късно им се ражда и единственото дете – Финигън Холдън Маккормак. 

През април 2020 година Ерик сподели снимка със съпругата си от партито за края на снимките от първи сезон на Lonesome Days през 1994 година. Това е била и първата им обща снимка. 

„Това е първата снимка, която направих с Джанет по време на партито след края на сезон 1 на Lonesome Days. Оказа се, че това е нашето парти, на което признаваме за връзката си. Никой в сериала не знаеше, че сме двойка“, пише актьорът. 

По време на интервю за The Guardian през 2007 година, Ерик сподели детайли за връзката си с Джанет

„Срещнах съпругата си, Джанет, през 1994 година на снимачната площадка на сериал. Тя беше асистент-режисьор. Току-що бях приключил връзка и не трябваше да ми се вярва много. Излизал съм с много актриси, но Джанет беше различна. Тя носеше дънки, караше пикап“, спомня си актьорът.

Антонио Бандерас – за трудностите след развода и музикалните умения

„Плаках и плаках“: Рийз Уидърспун след развода

Джъстин Тимбърлейк е на ръба на развода с Джесика Бийл след разкритията на Бритни Спиърс

Маккормак допълва, че в първите моменти Джанет не била много съгласна да излезе на среща с него, защото познавала характера и репутацията на известните актьори. Някак си обаче той успява да я убеди и двамата започват тайна връзка по време на първия сезон. По думите му, ситуацията е била много по-тежка за Джанет, защото не е трябвало да показва специално отношение към нито един от актьорите. 

Ерик Маккормак добива световна слава след участието си в сериала „Уил и Грейс“. В него той играе ролята на Уил и си партнира с Дебра Месинг (Грейс), Шон Хейс (Джак) и много други. Проектът веднага е харесан от публиката и се изстрелва до челните места на телевизия NBC. През 2020 година беше направен опит за възстановяване на сериала, но всичко приключи след само три сезона. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари