IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Денис Ричардс с изненадваща поява с 12-годишната си дъщеря Елоиз

28 ноември 2023 17 40

Актрисата осинови момичето през 2011 година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Денис Ричардс започва коледните празници още от ноември, празнувайки заедно с най-малката си дъщеря.

Преди няколко дни актрисата беше снимана на ежегодния коледен парад в подкрепа на Marine Toys for Tots. Инициативата е в подкрепа на деца в неравностойно положение, които не могат да получат подаръци за Коледа. Известни личности се събират на едно място, за да наберат средства и да осигурят подобаващи празници на всяко дете. 

Денис Ричардс се появи на събитието заедно с най-малката си дъщеря Елоиз и съпруга си Арън Файпърс. Риалити звездата осиновява момичето през 2011 година, а Файпърс става неин законен баща през 2019 година. В допълнение към Елоиз, Ричардс е майка на 19-годишната Сами и 18-годишната Лола, които споделя с бившия си съпруг Чарли Шийн. 

Денис Ричардс

Снимка: Getty Images

През 2019 година актрисата говори пред списание People относно майчинството, казвайки че това е основният ѝ приоритет в живота. 

„Най-много се гордея с начина, по който възпитавам децата си, особено във време, което е много различно от това, в което аз съм била отгледана. Много е трудно да ги държиш здраво стъпили на земята. Това не е много лесно време за отглеждане на деца“, казва Денис по това време. 

Когато става въпрос за възпитанието на Елоиз, която Ричардс осиновява като самотна майка, звездата е изправена пред няколко непредвидени обстоятелства и предизвикателства.

Хромозомно разстройство е причинило сериозно закъснение в развитието на момичето, като Елоиз не е достигала типичните етапи при развитието си като бебе. Актрисата разкрива, че дъщеря ѝ дълго време не е успявала да седи сама и е проходила чак на 2 години и то с помощта на физиотерапия. 

Денис Ричардс разкри защо се е развела с Чарли Шийн

По стъпките на дъщеря си: Денис Ричардс прави филми за възрастни

Денис Ричардс проговори за обтегнатите отношения с дъщеря ѝ

Елоиз е диагностицирана с делеция на хромозома 8, но по това време Ричардс още се ориентирала за най-добрите лечения за дъщеря си. 

„Тя може да произнася само определен брой думи. Има моменти, в които се държи подобаващо за възрастта си, но в други моменти е на нивото на 3-годишно дете. Беше предизвикателство. Уча се всеки ден, защото няма упътване за нейния конкретен случай“, разказва актрисата. 

Допълва, че всяко дете е различно и родителите трябва да се грижат за него независимо от обстоятелствата. Признава, че не знае дали Елоиз някога ще се държи и ще говори като нормално дете, но ще направи всичко възможно тя да намери мястото си в света и никога да не се чувства различна от останалите. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари