IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Райън Филип за първи път сподели снимка на третото си дете

28 ноември 2023 18 00

Бившият съпруг на Рийз Уидърспун най-накрая показа дъщеря си Кай

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Райън Филип сподели снимка с 12-годишната си дъщеря Кай за първи път в своя профил в Instagram. Бившият съпруг на Рийз Уидърспун никога не се е появявал с третото си дете и дори не се знаеше дали има отношения с него. 

От кадрите обаче се вижда, че Райън е в отлични отношения със своята наследница и именно с нея е празнувал Деня на благодарността! На снимката в социалната мрежа се виждат и трима от неговите племенници, твърдят фенове в коментарите.

49-годишният актьор показа, че се наслаждава на времето си заедно с децата. В описанието той изразява и настроението си от специалния ден: „Прекарах най-добрия Ден на благодарността с тези малки красавици. Сойер, Евър, Кай и Айла. Пицата беше изядена. Филмът беше изгледан. Имаше пазаруване на крайбрежната алея, опити за правене на палачинки и намерихме малко фалшив сняг. Орлите победиха Бъфало, но мисля, че това имаше значение само за мен.“

Майката на Кай е актрисата Алексис Нап, която може да гледате във филмите Pitch Perfect („Перфектният ритъм“). Двамата с Райън посрещнаха дъщеря си през 2011 г., но Кай никога не е била представяна нито в социалните медии, нито на официални събития от своя баща.

Райън Филип има и две по-големи деца – Дийкън и Ава, които са от брака му с Рийз Уидърспун и с които той е сниман много по-често.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари