IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Още един развод в Холивуд: Дейвид Линч и Емили Стофъл се разделят

4 декември 2023 17 40

Двамата са женени от 14 години

Снимка: БГНЕС

Режисьорът Дейвид Линч се развежда на 77 години. Неговата съпруга – 46-годишната Емили Стофъл, е подала молба за развод след 14-годишен брак, предава People.

В молбата актрисата иска единствено юридическо и физическо попечителство над 11-годишната им дъщеря Лула Богиня. Стофъл иска Линч да има право на посещения. Тя също така иска съпружеска издръжка и адвокатски хонорари.

Представители на Линч не са отговорили веднага на молбата на изданието за коментар. 

Бившата двойка сключи брак на 26 февруари 2009 г. Двамата си сътрудничат, когато Стофъл участва в игралния филм на Линч „Вътрешна империя“ и лимитирания сериал „Туин Пийкс: Завръщането“.

През 2018 г. Линч признава в интервю за The Guardian, че е склонен да дава приоритет на работата си пред личния си живот.

„Трябва да бъдеш егоист. И това е ужасно нещо. Никога не съм искал да се оженя, никога не съм искал да имам деца. Едно нещо води до друго и ето го.“ Той добавя: „Направих това, което трябваше да направя. Можеше да се свърши и повече работа“.

Стофъл споделя със съавторката на мемоарите си Кристин Маккена, че Линч е споделил с нея приоритетите си, преди раждането на дъщеря им. „След като родих Лула, той изчезна в работата си, която е това, което прави... той работи и оттам получава радостта си“, казва тя пред Маккена, по информация на The Guardian.

Режисьорът е бил женен три пъти преди брака си със Стофъл. От 1967 до 1974 г. е бил женен за Пеги Линч, от 1977 до 1987 г. – за Мери Фиск, а от 2006 до 2007 г. – за Мери Суини. Преди това Линч е имал връзка и с Изабела Роселини в края на 80-те и началото на 90-те години.

Освен Лула, номинираният за „Оскар“ има дъщеря Дженифър, на 55 години, с първата си съпруга Пеги, един син Остин, на 41 години, с втората си съпруга Мери и един син Райли, на 31 години, с третата си съпруга Мери Суини.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари