IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Уилям и Кейт Мидълтън отклониха въпроси за расисткия скандал

5 декември 2023 10 50

Двамата показаха подкрепа един на друг

Снимка: БГНЕС

Принц Уилям публично подкрепи Кейт Мидълтън след скандала с Меган Маркъл. Двамата присъстваха на годишното Royal Variety в Лондон. Принцът и принцесата на Уелс се появиха публично след издаването на книгата на Омид Скоби, в която той предположи, че има двама членове на семейството, които са изразили „загриженост“ относно цвета на кожата на принц Арчи преди раждането му.

Предполага се, че това е самата Мидълтън и принц Чарлз. За последното стана ясно от изданието в Нидерландия, което веднага беше изтеглено от рафтовете в книжарниците.

Очаква се новото издание да излезе на 8 декември. Все още не се знае кой е виновен за излизането на тези имена в книгата. Според Омид Скоби те не са присъствали дори в черновата.

Появата на Кейт Мидълтън и принц Уилям на червения килим на фона на скандала в кралското семейство беше „емоционално разкриваща“, според експерта по езика на тялото Джуди Джеймс.

При пристигането си в Royal Albert Hall принц Уилям помогна на съпругата си да излезе от колата и замислено ѝ подаде ръката си на стълбите. В същото време принцесата изглеждаше „уязвима“.

„Уелсците показаха смели лица, докато присъстваха на шоуто в Royal Albert Hall в Кенсингтън. Жестовете на Уилям изглеждат остри тук, докато той представя красивата си съпруга на света на червения килим. Принцът поема лидерска роля и управлява процеса, но също така протяга ръката си в романтичен жест на подкрепа, който Кейт приема, давайки му благодарна усмивка“, отбеляза Джуди.

„Това не е тяхното обичайно поведение на червения килим. След слуховете от книгата на Омид Скоби, двойката изглежда е възприела кралски, достоен, но хуманен подход. „Той емоционално разкрива споделената им любов повече от всякога“, заключава експертът.

Също така принц Уилям и Кейт Мидълтън се усмихнаха, пренебрегвайки въпросите, зададени им от репортери относно противоречивата книга на Омид Скоби, в която се твърди, че именно Кейт, както и принц Чарлз, са проявили нездравословен интерес към цвета на кожата на принц Хари и Меган Маркъл, преди да се роди през 2019 г.

„Ваше Кралско Височество, имате ли коментар относно книгата на Омид Скоби?“ „Гледахте ли шоуто на Пиърс Морган снощи, Ваши Кралски Височества?“, попитаха уелските журналисти.

Двойката демонстративно игнорира коментарите: престолонаследникът и съпругата му минаха по червения килим на Албърт Хол, хванати за ръце, а след това Уилям постави ръката си на гърба на жена си в знак на подкрепа.

Принц Хари и Меган Маркъл също са разтревожени от кралския скандал, който избухна тази седмица.

Източници, близки до семейство Съсекс, твърдят, че никой от обкръжението на Меган и Хари не е „наричал пред Омид Скоби“ някого по име и не е имал намерение да го прави: „Това наистина е невероятно жалко... Никой не е останал на черно в тази ситуация.“

Друг източник, близък до Меган, настоява, че тя „никога не е искала хората, които са направили безчувствени изявления, да бъдат публично идентифицирани“.

Представители на кралското семейство не коментират случващото се, следвайки златното правило на Елизабет II: „Никога не се оплаквайте и не обяснявайте нищо на никого“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари