IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Синовете на Маколи Кълкин с дебют на червения килим

4 декември 2023 10 30

Актьорът от „Сам вкъщи“ получи звезда на Алеята на славата и се събра с екранната си майка

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Маколи Кълкин става известен с това, че семейството му го изоставя на два пъти преди коледните празници, но в Лос Анджелис преди няколко дни той определено не беше сам

Актьорът от „Сам вкъщи“ получи дългоочакваната от феновете му звезда на Алеята на славата, а сред гостите на церемонията се забелязаха няколко много скъпи за него лица. Освен годеницата му Бренда Сонг, около червения килим се появиха и двамата синове на двойката – 2-годишният Дакота и момченце, родено по-рано през годината, чието име все още не е известно. Това беше публичен дебют за малчуганите, които поразително приличат на известния си баща. 

Маколи Кълкин

Снимка: Getty Images

Кълкин беше сниман как целува главичката на по-малкия си син, който носеше сива плетена жилетка и имаше биберон в устата. 2-годишният Дакота също бе забелязан на събитието, седейки в скута на семеен приятел, настанен зад родителите си и с оформена пънкарска прическа. 

Маколи не пропусна да спомене семейството си в благодарствената реч, като им благодари за подкрепата. 

„Искам да благодаря на Бренда. Ти наистина си всичко. Ти си най-добрият човек, когото познавам. И след раждането на двете ни момчета, ти се превърна в един от тримата ми най-любими хора“, каза звездата. 

Маколи Кълкин

Снимка: Getty Images

В интервю пред The Cut миналата година, след раждането на Дакота, Бренда Сонг сподели малко повече за семейния живот с Кълкин. Актрисата каза, че годеникът ѝ е доста деен в грижите за бебето и е напълно посветен на бащинството. Тя призна, че двамата не разчитат на бавачка, но понякога получават помощ от бабите. 

„Когато работех, майка ми водеше сина ми на снимачната площадка, за да го кърмя и да го видя през деня. Хората ти казват доста неща за раждането и бременността, но не толкова за първите три месеца след раждането. До жените, които са бременни: уверете се, че ще имате помощ. Защото инстинктът ви ще ви накара да правите всичко сами, но физически няма да се справите“, каза тогава Сонг. 

Допълва, че както единият, така и другият партньор трябва да бъде търпелив в този период от живота. „Да кажеш кога имаш нужда от помощ, е много важно. Вместо да си поставяте точно определени задължения, просто си говорете. Ако приспивам сина ни, моят партньор храни животните и приготвя вечерята“, казва още актрисата. 

Маколи Кълкин

Маколи Кълкин с цялото си семейство и кръщелницата си Парис Джексън. Снимка: Getty Images

Кълкин и Сонг се запознават на снимачната площадка на общия им филм Changeland в Тайланд и за първи път създадоха слухове за връзка през юли 2017 година, когато бяха забелязани на вечеря в италиански ресторант в Лос Анджелис. Двамата рядко говорят за връзката си, но се похвалиха с раждането на сина си Дакота през април 2021 година, както и с годежа си в началото на миналата година. 

За раждането на втория им син стана ясно от брата на Маколи – Кийран Кълкин – който заяви по-рано през годината, че актьорът и годеницата му се адаптират към живота като четиричленно семейство. Той обаче отказа да сподели повече детайли около момчето, включително и името му.

Този път Кевин не беше забравен

В Лос Анджелис Кевин Макалистър не беше забравен от майка си преди коледните празници

За разлика от сюжета в „Сам вкъщи“, който прави Маколи Кълкин световна звезда, в Ел Ей актьорът беше специално почетен от Катрин О'Хара, която влиза в ролята на майка му в забавния коледен филм. 69-годишната актриса произнесе специална реч преди откриването на звездата на Кълкин на Алеята на славата, акцентирайки върху еволюцията му като човек през последните 33 години. 

„Сам вкъщи“ беше, е и винаги ще бъде обичана световна сензация... причината, поради която семейства по целия свят не могат да пропуснат да го гледат по Коледа, се казва Маколи Кълкин“, каза О'Хара от сцената, наблюдавана отстрани от самия актьор. 

Маколи Кълкин

Снимка: Getty Images

Актрисата допълни, че колегата ѝ е направил перфектно изпълнение като Кевин Макалистър. „Знам, че работи много усърдно, знам го много добре, но направи така, че актьорството да изглежда като най-лесното и естествено нещо на света“. 

Маколи Кълкин с моден дебют в звездното дефиле на Gucci

Братът на Маколи Кълкин: Той постоянно беше тормозен от хората

Маколи Кълкин стана татко, кръсти дъщеря си на покойната си сестра

О'Хара, която снима „Сам вкъщи 2: Изгубен в Ню Йорк“ заедно с Кълкин през 1992 година, заяви, че актьорът е създал много забавление на снимачната площадка със своето „странно, но сладко и напълно разбираемо“ чувство за хумор. По думите ѝ, това е било знак за интелигентност в едно малко дете и признак, че Кълкин може да се справи с всяка трудност по пътя си. 

„Маколи, честито. Ти заслужаваш тази звезда на Алеята на славата. И благодаря ти, че ме включи, твоята фалшива майка, която те остави сам вкъщи не веднъж, а два пъти. Много се гордея с теб“, завърши актрисата. 

Маколи Кълкин

Снимка: Getty Images

Двамата споделиха прегръдка, а Кълкин дори се просълзи, стоейки до подиума по време на речта. 

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари