IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ясно е: Меган Маркъл просто не искала да свири втора цигулка на Кейт Мидълтън

6 декември 2023 08 30

Това се крие в основата на мразовитите отношения между двете кралски снахи

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Меган Маркъл е смятала, че е по-достойната снаха в британския кралски двор, в сравнение с Кейт Мидълтън, тъй като е имала своя собствена успешна кариера. Съпругата на принц Хари никак не се е чувствала удобно да свири втора цигулка на съпругата на принц Уилям и това е в основата на техните хладни отношения и до днес, твърди източник пред вестник The Telegraph.

Твърди се, че Меган е „чувствала, че има по-голямо право да говори“ от Кейт на определени събития, защото тя е „жена, която се е издигнала сама“, а Кейт е известна благодарение на брака си с британския престолонаследник.

Твърди се, че 42-годишната херцогиня на Съсекс се е притеснявала от това, че принцът и принцесата на Уелс са по-висшите кралски особи в йерархията на двореца, когато се е присъединила към кралското семейство.

Тази нейна нагласа била най-осезаема по време на форума на Royal Foundation през февруари 2018 г., казва източникът, където се твърди, че напрежението между двете снахи е ескалирало.

Източникът казва: „Маркъл изглежда се чувстваше така, сякаш има повече право да говори от снаха си, която се беше омъжила за принц Уилям като неизвестна. Меган смяташе себе си за филантроп, който може да научи кралските особи на нещо повече за благотворителността.“

Източникът казва още:  „Мисля, че ѝ беше трудно, че Кралската фондация вече беше добре смазана машина, когато тя пристигна там.“

Още преди години се появи информацията, че Меган е получила доста „хладен“ прием от Уилям и Кейт, когато връзката ѝ с принц Хари е станала сериозна.

Както Хари пише в книгата си Spare, когато за първи път представя Меган на по-големия си брат, Кейт решава да остане в градината, което изобщо не е било посрещането, на което двамата са се надявали.

принц Хари,

Принцовете Хари и Уилям, Меган Маркъл и Кейт Мидълтън; Снимка: Getty Images

Наскоро пък стана ясно, че именно Кейт (заедно с крал Чарлз) са били двете кралски особи, които са изразили „загриженост“ относно цвета на кожата на Арчи – първородното дете на Хари и Меган.

Междувременно депутат разкри намерението си да внесе законопроект, призоваващ парламента да лиши херцозите на Съсекс от техните титли, тъй като те рушат репутацията на кралското семейство.

Другата сянка, която беше хвърлена към Меган и Хари напоследък беше, че наскоро Хю Гросвенър, херцогът на Уестминстър, реши да не ги кани на сватбата си, за да избегне „кралската драма“. Този херцог всъщност е един от най-близките приятели на принц Хари и дори е кръстник на сина му Арчи. 

Счита се, че Гросвенър е поканил Уилям и Кейт на сватбата си и дори е поканил принцът на Уелс за свой кум. Херцогът на Уестминстър е приятел и на двамата братя още от детска възраст.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари