IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Потвърдено – Джошуа Джаксън и Лупита Нионго са заедно

7 декември 2023 10 40

И двамата прекратиха предишните си връзки преди няколко месеца

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Джошуа Джаксън и Лупита Нионго решиха вече да не се крият и да потвърдят слуховете, които циркулират из социалните мрежи през последния месец – гаджета са. 

Новата двойка на Холивуд бе забелязана на разходка в сряда, държейки се за ръце в слънчева Калифорния. И двамата бяха облечени в ежедневни и удобни тоалети, като 40-годишната Нионго носеше жълт анцуг и бяла блуза с дълъг ръкав, върху която бе изписано „Прието е да плачеш“. От своя страна, 45-годишният Джаксън беше със сива шапка, кафяв анцуг и бяла блуза с дълъг ръкав. 

Актьорите очевидно се наслаждаваха на компанията си, разхождайки се и разговаряйки постоянно. Те не се притесниха от папараците и не пуснаха ръцете си, с което потвърдиха романса си, за който се говори от месеци. Това е първата проява на близост, която Нионго и Джаксън показват на публично място, като досега и двамата отказват да говорят по темата за отношенията си. 

Въпреки че все още не са направили дебют на червения килим, нито пък са казали нещо за връзката си, актьорите все по-често са забелязвани заедно в ежедневието. Наскоро те бяха снимани да пазаруват в местен магазин в Лос Анджелис. След като си набавиха всичко необходимо, се качиха в автомобила си и тръгнаха в неизвестна посока. 

През октомври двойката беше забелязана пак, като този път присъстваше на концерт на Джанел Моне в Ел Ей заедно със свои приятели. Снимките, публикувани от TMZ, показват как актьорите седят един до друг в публиката. 

Само няколко дни преди Джаксън да беше забелязан в компанията на Нионго, съпругата му – Джоди Търнър-Смит – подаде молба за развод. Причината – непреодолими различия. Според източник, решението е било взето лично от моделката, след като тя е преценила, че не може да живее повече по този начин. 

„Те се намират на много различни пътища в живота си. Това се превърна в нездравословен брак, който я правеше нещастна“, казва близък до Джоди. 

Джаксън все още не е коментирал публично развода. Той и Търнър-Смит имат едно дете – дъщеря Джуно Роуз Даяна Джаксън, която бе родена през април 2020 година. 

Лупита Нионг'о и тайните ѝ за красота

Джошуа Джаксън: Жена ми е воайор и се наслаждава на моите секс сцени

Що се отнася до Нионго, тя също наскоро прекрати друга връзка. През декември 2022 година тя и Селема Масекела потвърдиха романса си, след което тя го поздрави за рождения му ден през август. Публикацията в Instagram обаче вече е изтрита. Нионго обяви раздялата в социалните мрежи в същия ден, в който снимките с Джаксън от концерта на Моне бяха публикувани. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HEYNAIJA (@heynaijatv)

В дълъг пост тя отбеляза, че е почувствала за необходимо да сподели лична история и публично да се разграничи от човек, на когото не вярва вече. „Намирам се в сезон на разбитото сърце заради една любов, внезапно и опустошително угаснала заради измама“, пише актрисата. 

Тя допълни, че нивото на болка, което изпитва, е мерило за количеството любов, което таи в себе си. „И затова избирам да се изправя пред болката, да събера кураж, за да срещна истинския живот, и да вярвам, че това също ще премине“, завърши Нионго. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари