IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любов на 61: Ния Вардалос показа „тайното“ си гадже

11 декември 2023 08 40

Звездата от „Моята голяма луда гръцка сватба“ отново е щастливо влюбена

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ния Вардалос, позната от филма „Моята голяма луда гръцка сватба“ мина по червения килим с „тайното“ си гадже от една година – Спирос Кацаганс. Двамата се появиха заедно, държейки се за ръце на галавечер за жените в развлеченията, организирана от списание The Hollywood Reporter в хотел Beverly Hills в Бевърли Хилс в четвъртък.

Новото гадже на Ния е грък от Атина и няма нищо общо с шоубизнеса. Двамата  се запознават преди година в ресторант на открито, когато тя приключва снимките на „Моята голяма луда гръцка сватба 3“.

Това се случва пет години след като тя се раздели със съпруга си, с когото бяха заедно повече от 20 години, а  именно актьора Иън Гомес, от когото има дъщеря тийнейджърка.

61-годишната комедийна актриса и продуцент има статут на филмова звезда. През септември тя каза пред списание People, че има нова връзка и че се  е преместила да живее в Атина заради любимия си мъж. Тя  разкри още, че е срещнала новата си любов „по възможно най-романтичния начин“ през 2022 г.

„Срещнахме се в нощта на пълнолуние в ресторант на открито в Гърция. Все едно съм написала филм и след това съм влязла в него“, каза актрисата.

Тогава тя добави: „Връзката, в която се намирам в момента е специална и се опитвам да я запазя възможно най-лична.“

Освен това тя коментира в това интервю и какво смята за връзките между актьори: „Вярвам, че когато снимаш, трябва да бъдеш като кукла Барби. Да нямаш никаква сексуалност. Трябва просто да преминеш през филма, просто да си свършиш работата. Без сълзи. Така че не вярвам във връзките, които възникват по време на създаването на филм.“

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари