IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Софи Търнър потвърди романса си с аристократа Перегрин Пиърсън

8 декември 2023 17 50

Богатият наследник е считан за „най-желания ерген“ на Великобритания

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Софи Търнър потвърди романса си с аристократа и наследник на медийна империя Перегрин Пиърсън – считан още за “най-желания ерген“ на Великобритания. Двамата бяха заловени от папараците да се целуват на улицата за втори път. В момента британската актриса е в развод с американския музикант  Джо Джонас, от когото има две дъщери.

Изглежда обаче 27-годишната Софи е готова за нова връзка и то именно с Пиърсън, чието семейство има състояние от нетна стойност около 224 милиона. британски паунда.

Актрисата от „Игра на тронове“ и Перигрин, известен още като Пери сред приятелите си, бяха забелязани за първи път да се целуват през октомври в Париж по време на Световното първенство по ръгби. Явно двамата са решили да дадат шанс на тази връзка и не само това, но изглеждат наистина доста влюбени един в друг.

29-годишният Перегрин също наскоро премина през раздяла, след като скъса с кръщелницата на крал Чарлз Мария-Олимпия, принцеса на Гърция и Дания.

Първата публична целувка на Търнър и Пиърсън дойде един месец след като 34-годишният Джо, с когото Софи споделя дъщерите Уила и Делфин, подаде молба за развод.

По време на новата романтична разходка на Софи и Перегрин, те бяха видени да се държат за ръце, като видимо не се притесняваха от факта, че някой може  да ги снима или да ги познае.

Въпреки че самата Софи има състояние от 10 милиона британски паунда, това бледнее в сравнение със семейното богатство на Перегрин. Имението на неговите предци е дом на Cowdray Park Polo Club, който разполага с десет терена и е домакин на повече от 450 мача по поло всяка година.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by COSAS Perú (@cosasperu)

Престижният клуб е домакин на ежегодната „Златна купа“, където са играли и принц Уилям, и принц Хари. Това е най-престижното европейско събитие за аристократичния спорт поло.

Основната къща Cowdray, закупена през 1908 г. от пра-прадядото на Пери и има 120 акра официални градини и гори. Къщата замества имението на Тюдорите, построено от семейство Монтегю, което е изгорено през 1793 г.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари