IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мидълтън и принц Уилям изпращат пожелания за празниците

11 декември 2023 10 30

Фотос в черно-бяло

Снимка: БГНЕС

41-годишните принц и принцеса на Уелс пуснаха годишната си коледна картичка. Новата снимка, направена от фотографа Джош Шинър по-рано тази година, показва двойката, позираща с трите си деца – 10-годишния принц Джордж, 8-годишната принцеса Шарлот и 5-годишния принц Луи.

Класическата черно-бяла снимка в портретен стил е отклонение за Уилям и Кейт. Обикновено те споделят пълноцветни снимки, направени на открито. Тазгодишната снимка, която е направена в Уиндзор, изглежда е заснета в студио. Петчленното семейство премести основната си резиденция от Лондон в Уиндзор миналата година.

Петчленното семейство е облечено в ризи с копчета на яката. Кейт и Шарлот носят джинси, а Уилям, Джордж и Луи се съчетават в тъмни панталони (Луи е с къси панталони). Шарлот и по-малкият ѝ брат Луи също се побратимяват с платнени маратонки. Уилям и Кейт обгръщат с по една ръка синовете си, а Шарлот заема централно място на стола.

Тази година беше важна за Уилям и Кейт, тъй като двойката още повече се утвърди в своите издигнати кралски роли като принц и принцеса на Уелс. Ключовото място на Уилям в линията на наследяване беше подчертано в деня на коронацията на крал Чарлз, когато той коленичи пред баща си, за да му отдаде почит, след като беше коронясан.

Принц Джордж беше почетен паж на дядо си по време на коронацията на 6 май в Уестминстърското абатство и влезе в историята като първия бъдещ монарх, който официално участва в церемонията по коронацията. По-късно през деня принц Уилям и принцеса Кейт се появиха и с трите си деца на балкона на Бъкингамския дворец, за да подкрепят краля.

Миналата година принц Уилям и принцеса Кейт изненадаха феновете с най-непринудената си коледна картичка досега. Сладката снимка е направена от Мат Портеус през 2022 г. в Норфолк и показва семейството, държащо се за ръце по време на слънчева разходка. Известно е, че принцът и принцесата на Уелс прекарват училищните ваканции, уикендите и празниците с децата си в Анмър Хол, провинциалната им къща в Норфолк, и се твърди, че именно там Кейт се чувства най-уютно, предава People.

На снимката петчленното семейство се държи за ръце, облечено небрежно за слънчева разходка. Принц Уилям и принцеса Кейт си подхождаха с дънки, а Джордж, Шарлот и Луи носеха къси панталони и маратонки.

Кралската двойка избра за коледния си поздрав за 2021 г. непоказвана досега снимка, на която позира с децата си по време на частно семейно пътуване до Йордания. През 2020 и 2018 г. семейството избра снимки, направени навън в Анмър Хол.

На 8 декември семейството излезе навън за третата годишна коледна служба „Заедно на Коледа“ на принцеса Кейт в Уестминстърското абатство. Вечерното забавление отбеляза третото повторение на концерта, който Кейт инициира, за да обърне внимание на лицата и организациите във Великобритания, които подкрепиха своите общности през 2021 г. по време на пандемията COVID-19.

Оттогава темата на „Заедно на Коледа“ се променя леко всяка година, а последната служба беше свързана с кампанията „Оформяме се“ на Кралския център на фондацията за ранно детство, която Кейт стартира през юни 2021 г.

На Коледа се очаква принц Уилям, принцеса Кейт, принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи да излязат на традиционната разходка до църквата в Сандрингам. Всяка Коледа кралското семейство отива в църквата „Света Мария Магдалена“ за празнична меса, след което поздравява доброжелатели. След това се връщат в къщата в Сандрингам, за да се насладят на традиционната празнична трапеза с пуйка.

Разходката през 2022 г. е знаменателна като първата за управлението на крал Чарлз и той има честта да води шествието заедно с кралица Камила. Тя беше сладка и по друга причина – дебютът на принц Луи на коледна разходка!
 

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари