IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Брук Шийлдс подноси нейните дрехи

14 декември 2023 10 30

Гриър облече една от най-емблематичните рокли на актрисата

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Гриър Хамънд Хенчи обича да подкрепя майка си Брук Шийлдс на червения килим. По време на последното им съвместно събитие младият модел показа възхищението си от красивата си майка по различен начин. В неделя дуото майка-дъщеря присъства на събитието CNN Heroes: An All-Star Tribute, а Гриър взе назаем една от архивните рокли на Брук за събитието.

Хенчи мина по килима редом до Шийлдс и позира в черната сатенена рокля без презрамки на Ричард Тайлър, чиято пола е с А-силует. Тя оформи елегантната рокля с черни обувки с остри връхчета, златни кръгли обеци и няколко пръстена.

Ако си мислите, че роклята изглежда позната, не си въобразявате. Хенчи не само следва стъпките на Шийлдс с кариерата си на модел, но също така е наследила модния усет на майка си. Шийлдс всъщност носеше същата черна рокля през 2006 г. По онова време тя стилизира външния си вид с бляскава гривна с маншет и черни обеци като капка. Косата ѝ беше оформена нагоре със супер дълбока странична част и кичур, очертаващ лицето.

По време на неделното соаре Шийлдс се координира с дъщеря си (и старата си рокля), като носеше черна блестяща рокля с презрамки, която допълваше с гривна, обеци с халки, огърлица с висулка и диамантени пръстени.

Брук и

Брук и съпругът ѝ през 2006 г.; Снимка: Getty Images

Това не е първият път, когато Гриър рови в гардероба на майка си. По-рано тази година 17-годишното момиче носеше ретро рокля от Badgley Mischka. По-голямата сестра на Гриър, Роуан Франсис Хенчи, също е известна с това, че заема дрехите на майка си. Роуан носеше роклята на Шийлдс от „Златните глобуси“ от 1998 г. на бала си през 2021 г., което Брук документира в Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jpqno (@jpqno)

„Мислех, че беше специална вечер, когато бях номинирана за Златен глобус и облякох тази рокля през 1998 г., но нищо не можеше да ме подготви да видя дъщеря ми да я носи на бала си“, написа тя тогава.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари