IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Истина или фотошоп – съмнения в кралската коледна картичка на Уилям и Кейт

14 декември 2023 08 30

Защо феновете смятат, че принцът и принцесата всъщност не са снимани

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Редица фенове се усъмниха в истинността на снимката, използвана за тазгодишната коледна картичка на принца и принцесата на Уелс. 

Принц Уилям и Кейт Мидълтън позират в черно-бял кадър заедно с трите си деца – принцовете Джордж и Луи и принцеса Шарлот – а портретът е направен от Джош Шайнер. Това е завръщане към студийния стил на снимане, който за последно видяхме в коледните картички на семейството през 2017 година. В следващите години те използваха снимки от ваканции или семейни излети, за да пожелаят весели празници на феновете си. 

И докато някои фенове се зарадваха на официалния портрет и посочиха колко пораснали са децата, други се усъмниха в истинността на това, което виждат. Те започнаха да приближават кадъра и да играят на „Открийте десетте разлики“, сравнявайки снимката с другите коледни картички на семейството. Конспирациите започнаха да валят една след друга и привлякоха още повече внимание към фотоса. 

„Защо на сина ти му липсва пръст? И на кого са тези крака?“, един потребител в Туитър попита, насочвайки вниманието към принц Луи и по-точно към лявата му ръка, която е поставена върху стола, на който е седнала принцеса Шарлот. 

Ако се погледне по-внимателно изглежда сякаш кракът на най-малкия син в семейството на Уилям и Кейт е покрит с килима, като изгледът на пода около краката на престолонаследника също не изглежда както трябва. Някои посочиха, че на Луи му липсва пръст на лявата ръка, докато други се запитаха дали пък не виждат шест пръста.

„Вие сте луди, пръстите му просто са разделени на снимката“, коментира човек в Instagram. 

Феновете също така се насочиха и към принц Уилям, коментирайки липсата на бедрото му, както и отсъствието на един от краката на Кейт. Други пък посочиха, че прическата на принц Джордж е оформена така, че да прилича сякаш момчето носи корона. Все пак той е втори в линията за наследяване на трона, което прави прическата му съвсем уместна. 

Тазгодишната коледна картичка показва петчленното семейство в сходни тоалети от панталон и риза, позирайки на неутрален фон. Принцеса Шарлот и Кейт носят дънки, докато принц Уилям и принц Джордж са с черни панталони, а принц Луи е единственият с къси панталонки. Шарлот и по-малкият ѝ брат са обути с маратонки, докато Уилям и Кейт са сложили ръка върху раменете на синовете си, като Джордж е застанал до майка си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josh Shinner (@joshshinner)

Обобщавайки изненадата около портретната коледна картичка на семейство Уелс, която бележи отклонение от цветните снимки на открито, публикувани през последните години, един фен в социалните мрежи се пошегува, че кралските особи са като обикновените хора, носещи дънки на коледната си фотосесия

Именно това може да е посланието на Уилям и Кейт – по-обикновен и класически живот, който да осигури на децата им безгрижно и нормално детство. 

Принц Уилям бил бесен към обвиненията към Кейт Мидълтън в расизъм

Принц Уилям и Кейт Мидълтън отклониха въпроси за расисткия скандал

Кралски войни – Кейт Мидълтън „потреперва“, когато чуе името на Меган Маркъл

„Децата изглеждат доста доволни от сегашния си живот. Голяма част от това се дължи на стабилизиращата нормалност, която носи Кейт. Тя е израснала по този начин, а Уилям го обожава“, казва източник от двореца. 

Вътрешният човек допълва, че Кейт, като е с различен произход, оценява важността да прекарва време със семейството си. „Тя не е отгледана в онази аристократична обстановка, където всеки ден виждаш децата си за кратко време“

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари