IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Патрик Демпси позира с порасналите си деца на червения килим

14 декември 2023 15 00

Най-сексапилният жив мъж на планетата показа потомството си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Патрик Демпси направи рядка поява със съпругата си Джилиан Финк и трите им деца на червения килим на премиерата на новия си филм „Ферари“. Актьорът се появи с цялото си семейство на събитието в Лос Анджелис във вторник вечер. 

57-годишният Демпси, който наскоро бе обявен от списание People за „Най-сексапилният жив мъж“ за 2023 г., изглеждаше елегантно в семпъл черен костюм и вратовръзка с раирана риза отдолу.

Финк, която също е на 57 години и е омъжена за екранната звезда от 1999 г., изглеждаше бляскаво в рокля със златисти пайети, с деколте и втален корсаж.

Русата красавица, която е гримьор по професия, беше оформила косите си на леки вълни, а гримът ѝ беше опушен.

Актьорът от „Анатомията на Грей“ от години не е позирал със децата си, а те много са пораснали. Специално за да го подкрепят бяха дошли 21-годишната му дъщеря Талула и неговите синове близнаци – Дарби и Съливан, които са на 16 години.

Дъщерята на двойката изглеждаше зашеметяващо в черна рокля с дълбоко деколте, а синовете на Патрик и Джилиан също бяха избрали изцяло черни дрехи за специалния случай.

Последният филм на Демпси, който Майкъл Ман режисира, е с участието още на Адам Драйвър, който наскоро стана баща за втори път, Пенелопе Крус и Шайлийн Удли.

Бившият телевизионен лекар, който в реалния живот е истински шофьор на състезателна кола, се появява срещу 40-годишния актьор – Драйвър като съперник на героя му.

Адам, който играе италианския предприемач на спортни автомобили Енцо Ферари, по-рано нападна фен, който нарече предстоящия филм „безочлив“.

Междувременно Демпси се справя с негативните реакции, след като беше обявен за „Най-сексапилният жив мъж“ за 2023 г. Много от читателите на списание  People счетоха, че Патрик е доста „неподходящ“ за тази титла, въпреки че е вече няколко десетилетия в светлината на прожекторите.

„Искам да кажа, да, той е много привлекателен, но сега не сме 2005 г., защо не избрахте някой по-подходящ?“, написа един потребител на социалните медии миналия месец, който очевидно счита, че Демпси не е много актуален към момента.

Втори човек написа за актьора, който изигра ролята на д-р Дерек „МакДрийми“ Шепърд в дългогодишния сериал на Шонда Раймс „Анатомията на Грей“ следното: „Пътуваме във времето ли? Това някаква ретроспекция отпреди 15 години ли е?“ 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари