IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездна Коледа – партито на Дженифър Лопес и Бен Афлек

20 декември 2023 14 30

Събитието включва известни гости, коледни песни и няколко промени в облеклото

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес и Бен Афлек са готови да отворят вратите на общия си дом за няколко звездни приятели за Коледа. 

Двойката организира коледно празненство за своите известни дружки в дома си в Лос Анджелис. Сред поканените бяха Марго Роби, Майкъл Б. Джордан, Кейси Афлек, Дженифър Луис, Лили Рейб и Бени Медина. Всички те са се забавлявали до ранните часове на следващия ден, а гостите са получили специално изпълнение от домакинката, както и няколко рефрена изпети от Афлек. 

„Те организираха доста забавно парти“, каза източник пред списание People. В края на вечерта всеки гост е трябвало да се подпише на специална коледна картичка, докато Джей Ло е пеела за фон коледни песни. Макар Бен и Джен да не са имали много време да се забавляват, тъй като е трябвало да се грижат за доброто настроение на гостите си, източникът казва, че двамата са били с усмивки на лица и видимо се чувствали комфортно. 

Къщата е била красиво украсена с празничен декор, включващ огромна елха на входа. Децата на двойката също са били част от празненството, като постоянно са танцували и са си прекарали чудесно. Според източник, партито се харесало най-много на близнаците Еме и Макс, които Джей Ло споделя с бившия си съпруг Марк Антъни, както и на 18-годишната Вайълет, която е дъщеря на Бен Афлек и Дженифър Гарнър. 

Както винаги Лопес е била в центъра на вниманието не само чрез певческите и домакинските си умения, но и заради стилните тоалети, които избрала. Тя започнала вечерта с дълга червена рокля, напълно подходяща за Коледа, след което се пременила в синя рокля с пайети. 

По-рано през седмицата 54-годишната звезда показа на феновете коледното си дръвче, което е поставила в семейния дом в Бевърли Хилс. В социалните мрежи тя публикува снимка, на която позира пред високата елха, украсена със златни орнаменти и шишарки

Певицата се сля напълно с коледната тематика, обличайки пола с висока талия, включваща златна бродерия. Тя комбинира тоалета със златна гривна, украсен колан и златни токчета на платформа

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Коледното парти на Бен и Джен идва на фона на предстоящия сингъл Can't Get Enough, който ще бъде пуснат следващия месец. Това е първата песен от албума на Джей Ло This is Me... Now, който е вдъхновен от възродената ѝ любов с Бен Афлек. Проектът ще бъде придружен от късометражен филм, който ще бъде пуснат на 16 февруари. Съпругът на Джей Ло е съсценарист на лентата заедно с Мат Валтон. 

Джени у дома: Дженифър Лопес разходи феновете си в новото си мегаимение

Дженифър Лопес: Бен Афлек ме кара да се чувствам като най-красивата жена

Влезте в имението на Дженифър Лопес, което тя продаде за 34 милиона долара

Лопес сподели, че било прекрасно да работи заедно с Афлек по проекта. Двамата присъстваха заедно на събитието „Жени в Холивуд“ на списание ELLE, където певицата носеше доста сексапилен и разкриващ тоалет. По време на интервюто от червения килим Джей Ло заяви, че няма по-подходящ човек от Бен, който да напише тази история с нея.

„Никой не познава мен или живота ми по-добре от него. Той ме познаваше тогава, познаваме и сега – това съм аз сега“, категорична бе тя. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Деветият албум на певицата е продължение на This is Me... Then от 2002 година, който отново бе вдъхновен от любовта ѝ с Бен Афлек. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари