IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джени у дома: Дженифър Лопес разходи феновете си в новото си мегаимение

4 декември 2023 10 40

Имотът на звездата и съпруга ѝ Бен Афлек струва зашеметяващите 60 милиона долара

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес отведе феновете си в своето имение за 60 милиона долара, което споделя със своя съпруг Бен Афлек. Попзвездата разкри външната зона от имението си, специално за Деня на благодарността.

Джей Ло разкри на своите последователи в Instagram как подрежда трапезата си по време на празници. Актрисата представи своята впечатляваща за случая маса, която се намира във външната ѝ трапезария или по-скоро в задния двор на имението и е с гледка към нейния голям инфинити басейн и тучна зелена морава.

Масата на Лопес е дълга и рустикална от дърво, със зелени евкалиптови листа навсякъде, декорирана с лимони, портокали, райски ябълки и лампи с бели свещи. Дженифър демонстрира и своите златистобели чинии на марката Hermes, които започват от цена 200 долара и достигат до 500 долара за чиния. Във видеото Лопес показва, че  използва по две на човек.

Във видеото всъщност актрисата рекламира своята марка за алкохолни напитки (по-скоро коктейли) Delola и отбелязва, че напитката е страхотна, защото продуктите вече са смесени вътре, така че няма нужда да се смесват допълнително.

Тя държи в ръката си L'Orange Spritz, който е в три вкуса – Premium Amaro, Orange и Passionfruit. „Ода за италианския шприц с нотки на ярки, вкусни плодове, перфектно балансирани с горчивината на амаро. Delola ще ви направи свободни – без рязане, мачкане и смесване. Просто изсипете Delola върху лед и изпитайте коктейл от световна класа“, казва тя онлайн.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

За клипа Лопес носи рокля с колан в цвят каки и черни копчета. Косата ѝ е спусната на меки вълни, а  единственият ѝ аксесоар са големи обеци – златни халки и годежния ѝ пръстен от Бен.

По-рано този месец попдивата разкри бегъл поглед към пищния интериор на дома си, като позираше в коридора си, докато се подготвяше за пищното събитие на LACMA Gucci в Лос Анджелис.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Домът, който тя и Бен купиха през май тази година, е направен с бели повърхности с нотки на сребро и злато за модерен привкус. Това не е първият път, когато Дженифър е виждана в нейното голямо жилище. Родената в Бронкс звезда е снимала и видеоклипове в кухнята си и е позирала в хола си, с гледка към вътрешния си двор с басейна.

Влиятелната двойка от Холивуд закупи дома по-рано тази година и се премести в него това лято, като Джей Ло надзираваше цялата реновация и декорация на къщата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Заедно с Бен и Дженифър в този дом живеят и нейните тийнейджъри близнаци Макс и Еме, които тя споделя с бившия си съпруг Марк Антъни. Бен е разделил попечителството на неговите три деца – Вайълет, Серафина и Самуел с бившата си съпруга Дженифър Гарнър, като наследниците му са ту при майка си, ту при него и Лопес.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари