IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Спомени от миналото – Синди Крауфорд до принцеса Даяна

22 декември 2023 10 30

Супермоделът от 90-те с изненадващо участие в „Короната“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Синди Крауфорд си спомня за принцеса Даяна, след като бе изненадващо включена в сериала „Короната“. 

Преди няколко дни супермоделът сподели снимка от сцена в епизод от драмата по Netflix, вдъхновена от живота на британското кралско семейство. По време на разговор между принц Филип (Джонатан Прайс) и принц Уилям (Ед Маквей) в общежитието на младия наследник на короната, се виждат снимки на няколко красиви жени, закачени по стената. Една от тях е принцесата на Уелс, а другата е Синди Крауфорд

„Малко участие в „Короната“. Все още много ясно помня посещението си в замъка Кенсингтън, когато срещнах Даяна и младия Уилям, който току-що беше открил супермоделите“, написа Крауфорд под снимка на сцената, публикувана в историите ѝ в Instagram. От кадъра се вижда, че около фотоса на Синди са поставени и други красиви жени, включително Клаудия Шифър и Наоми Кембъл

„Няма от какво да се срамуваш. Те имат ли си имена?“, пита принц Филип и допълва, че в неговото време красавиците са били Рита Хейуърт, Бети Грабъл и Лана Търнър. 

След като сподели снимката от сцената, Крауфорд отново публикува кадър с принцеса Даяна, който използва, за да я почете на 20-ата годишнина от смъртта ѝ през 2017 година. 

На 31 август 1997 година Даяна и приятелят ѝ, Доди ал Файед, пътуват с автомобил в Париж, заедно с бодигард и шофьор. Още с излизането си от хотела обаче четиримата са преследвани от папараци на мотори, което кара шофьора да увеличи скоростта, преминавайки ограниченията. При влизането си в тунел, той губи управление и колата се забива в една от колоните. Доди и шофьорът умират на място, докато Даяна умира малко по-късно, напът за болницата. Тя беше на 36 години. 

Навръх годишнината от смъртта на принцесата на Уелс преди шест години, Крауфорд сподели снимка от миналото, на която позира заедно с Даяна. Точната дата на кадъра не е ясна, но двете дами изглеждат щастливи и се усмихват към камерата. Под снимката супермоделът разказа историята на запознанството си с Даяна и срещата им в замъка Кенсингтън. 

„Спомням си за тази вдъхновяваща дама днес. Тази снимка е направена в замъка Кенсингтън. Принцеса Даяна някак си бе намерила телефона на офиса ми и сама ми се обади“, започва разказа си Синди. 

26 години след смъртта ѝ – принцеса Даяна застава на корицата на списание

Като две капки вода – Елизабет Дебики пресъздаде корицата на принцеса Даяна за Vogue

„Короната“ – Елизабет Дебики е поразително копие на принцеса Даяна

Спомня си, че асистентката ѝ била в пълен шок, когато чула гласа на принцесата на Уелс. Все пак дамата успява да пренасочи обаждането към шефката си, която получила покана за среща с кралското семейство следващия път, когато пристигне в Лондон. Крауфорд казва, че по това време принц Уилям е започнал да проявява интерес към супермоделите, заради което Даяна искала да го запознае с един от тях. 

„Бях притеснена и не знаех какво да облека, но си спомням, че веднага след като влезе в стаята и започнахме да си говорим, я почувствах като приятелка. Тя беше много изискана и показа на всички ни как трябва да изглежда една модерна принцеса“, завърши моделката. 

Крауфорд и преди е говорила за срещата си с принцесата на Уелс и принц Уилям. В разговор с Наоми Кембъл през 2020 година тя заяви, че наследникът на короната е бил на около 16 при срещата им. Признава, че не помни много от събитието, защото е била страшно притеснена и постоянно се изчервявала от присъствието на Даяна. 

Синди допълва, че принцесата я накарала да се почувства като у дома си и да се държи така, сякаш е в приятелски дом. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари