IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Короната“ – Елизабет Дебики е поразително копие на принцеса Даяна

18 октомври 2023 17 40

От Netflix пуснаха първи официални снимки от последния сезон на сериала

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Колкото и да се ядосваме на Netflix за забавянето на любимите ни сериали и огромната почивка между сезоните в тях, едно трябва да признаем на стрийминг платформата – определено знаят как да промотират проектите си и да повишават интереса на зрителите

Последният сезон на един от най-гледаните оригинални сериали на Netflix – „Короната“ – ще се излъчи в края на тази година след дълго чакане, подбиране на правилните актьори и разискване какво точно да покаже историята в наши дни. Така се стигна до заключението, че младите принцове Уилям и Хари ще присъстват, но съществуването на Кейт Мидълтън ще бъде само загатнато, докато Меган Маркъл остава извън сценария. Смъртта на принцеса Даяна няма да бъде показвана в детайли, но последиците от нея ще заемат централно място в някои от епизодите. 

Шестият сезон ще бъде разделен на две части, които ще бъдат пуснати съответно през ноември и декември, които постепенно ще разкриват едни от най-турбулентните и трудни години за британската корона. И докато феновете трепетно чакаме да видим как истинските събития от 90-те ще бъдат разказани, от Netflix пуснаха първи официални кадри, с които доказаха отново, че подборът им на актьори и уменията на гримьорите им са безупречни. 

В началото на седмицата стрийминг гигантът сподели снимки от първа част на сезон шест. Осемте кадъра показват актьорския състав, преобразени в съответните герои, както и сцени от първите няколко епизода, които ще дебютират накуп на 16 ноември

Една от снимките сериозно ни накара да се загледаме, като първоначално си помислихме, че са използвани архивни кадри от истинския живот. Всъщност обаче пред камерата е застанала Елизабет Дебики в образа на принцеса Даяна, свела глава надолу и гледайки през своите емблематични руси кичури. Приликата между реалност и екранизация е поразителна, помагайки на зрителите да изпитат истинските емоции от последните дни на покойната принцеса на Уелс. 

В поредицата от снимки също така бе включена и една на Дебики и Калид Абдала, който играе Доди ал Файед, които седят на задната седалка на кола, носейки тъмни слънчеви очила. Актьорите сякаш носят костюми, подобни на тези, с които Даяна и Доди загиват в нощта на 31 август 1997 година след ужасяваща катастрофа в Париж. Дебики беше забелязана в сивия костюм още миналата година, намеквайки, че последните моменти на Даяна ще бъдат показани на екран. 

Феновете успяха да видят и Имелда Стонтън като кралица Елизабет II и Салим Дау като Мохамед ал Файед. Също така се появи и Доминик Уест в ролята си на принц Чарлз заедно с Дебики като Даяна, като двамата изпълняват родителските си задължения. Уест си партнира с младите актьори, играещи принц Уилям и принц Хари, като тримата пресъздават една от емблематичните сцени на триото, където баща и синове обикалят из замъка Балморал през август 1997 година, само няколко дни преди смъртта на Даяна. В съвсем друга обстановка, Дебики е прегърнала „синовете“ си, показвайки близката връзка на героинята си с нейните деца. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???? (@rhledits)

От Netflix потвърдиха, че ще видим Руфус Кампа и Флин Едуардс като принц Уилям и принц Хари в първата част на шести сезон. За втората те ще бъдат сменени съответно от Ед Маквей и Лутър Форд

Снимките от последния сезон също така показват Доди, който изглежда замислен, седейки на красива яхта, а зад него се разкрива синият океан. Серията включва и принцеса Даяна, която се е надвесила над водата, вероятно на същата яхта, която последният ѝ любим и неговият баща са притежавали през 90-те години. 

Ще сближи или ще скара още повече братята новият сезон на „Короната“?

Принц Уилям – недоволен от „Короната“, но не го послушаха

„Короната“ показва най-трудните моменти на кралското семейство

Кадрите идват само седмица, след като от Netflix разкриха, че последният сезон ще направи премиерата си тази есен. За първи път „Короната“ ще бъде разделена на две части, което ще предизвика още повече интерес около драмата. 

Първите четири епизода ще проследят връзката между Даяна и Доди преди фаталния инцидент в Париж. Самата катастрофа няма да бъде показана в сериала, но последиците от нея и как тя се отразява на принцовете Уилям и Хари ще бъдат включени. 

През декември ще видим и последните шест епизода от „Короната“. Тогава ще се проследи установяването на младия принц Уилям в колежа Eton и как монархията се справя със смъртта на Даяна и турбулентните години след това. Междувременно кралица Елизабет се замисля за бъдещето на короната с брака на Чарлз и Камила, както и каква ще бъде съдбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън, която ще бъде изиграна от Мег Белами

За още новини от света на звездите и киното последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари