IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Уилям – недоволен от „Короната“, но не го послушаха

2 ноември 2022 15 00

Той не е готов да види пак интервюто на лейди Даяна за BBC

Снимка: БГНЕС

Съвсем скоро създателите на сериала „Короната“ ще представят пети сезон в стрийминг платформата Netflix. Продължението на драмата за британското кралско семейство обхваща 90-те години на миналия век, когато настъпва криза в репутацията на фамилията и нарастващо напрежение между принц Чарлз и Даяна, което води до шумен развод на двойката.

Освен това продуцентите на филма ще пресъздадат откъси от противоречивото интервю на принцеса Даяна с журналиста на BBC Мартин Башир в програмата „Панорама“ през 1995 г. Принц Уилям обаче не е доволен от това.

Първоначално се предполагаше, че представителите на продукцията ще намалят интервюто само до няколко секунди, но вместо това се оказа, че ще заеме 4 минути и 23 секунди в поредицата. Кадърът ще включва малкия принц Уилям, който гледа интервю с майка си по телевизията. Освен това ще покажат принц Чарлз, който със сълзи на очи казва на Камила: „Какво, по дяволите, прави тя?“.

Неподправената Меган Маркъл за кралицата и бъдещето на Арчи и Лилибет

Как живеят в Монтесито Меган Маркъл и принц Хари?

Създателите ще покажат и сензационното признание на лейди Ди, че „бяхме трима в брака“. Тогава тя имаше предвид себе си, принц Чарлз и Камила Паркър-Боулс.

Вмъквайки подобни епизоди, създателите на сериала влязоха в директна конфронтация с принц Уилям, като той многократно заявяваше, че това интервю ускорява процеса на развод на родителите му. Той също призова никога повече да не се излъчва.

Според главния редактор на Majesty Ингрид Сюърд, съпругът на Кейт Мидълтън ще бъде бесен, защото преди това е забранил тази история да се повдига отново. „Сигурно е много разочароващо за него, тъй като не може да каже нищо друго, защото това само ще даде на Netflix по-голяма шумотевица“, каза тя.

Още новини от света на звездите четете в Tialoto и в нашите социални канали в Instagram и Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари