IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джей Ло: С Бен още страдаме от посттравматично стресово разстройство

21 декември 2023 17 40

Лопес признава, че с Афлек още не са превъзмогнали краха на първия си романс

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес за първи път разкрива, че тя и съпругът ѝ Бен Афлек все още имат посттравматично стресово разстройство от първия си романс. Джей Ло споделя, че това разстройство е причинено от тежкия медиен интерес, който двамата са претърпели, когато са се срещали за първи път преди повече от 20 години.

Дженифър, която в момента се подготвя за издаването на 16 февруари на предстоящия си албум This Is Me… Now – продължение на албума ѝ от 2002 г. „This Is Me… Then – и придружаващия го филм, направи разкритието в ново интервю за списание Variety, публикувано в сряда.

Новият ѝ филм ще документира романса с колегата ѝ от Холивуд, като тя разкрива, че поставянето на личния им живот в светлината на прожекторите я изнервя. „Но вече сме по-стари и по-мъдри“, казва тя. „Ние също така знаем кое е наистина важно в живота и че не е толкова важно какво мислят другите хора за нас. Въпросът е да бъдеш верен на това, което си.“

„Като артисти, ние трябва да следваме сърцето си и това съм аз, която съм следвала сърцето си и съм направила нещо, което може би не всички са смятали за най-добрата идея, но е трябвало аз да го направя“, обяснява още попзвездата.

Джей Ло

Джей Ло и Бен през 2002г.; Снимка: Getty Images

В трейлъра за предстоящия ѝ филм, на който Афлек е съавтор на сценария, Лопес включва писмо, което той ѝ е написал през 2002 г., когато двамата за първи път станаха гаджета.

На въпроса дали новият филм е игрален или документален по сценарий, певицата казва само: „Трябва да го видите и ще трябва да го изживеете, за да го разберете. Ето защо го наричам „музикално изживяване“. Защото има музика, можете да я видите, можете да я чуете и след това ще можете да я изживеете.“

Актрисата от „Майката“ и актьорът от „Добрият Уил Хънтинг“ за първи път започнаха да излизат, след като се срещнаха на снимачната площадка на техния филм „Трудна свалка“ от 2003 г. Оттам се впускат в гореща връзка, но провалът в боксофиса, който съпътства филма им, хвърля сянка върху техния съюз. Връзката им също се превърна в таблоиден фурор тогава, като допълнително вкара напрежение между влюбените.

Бенифър, както често ги наричаха в началото на 2000-те, се разделиха, малко след като отмениха сватбата си през 2003 г. Повече от 18 години след раздялата, те възобновиха романса си през 2021 г., преди да се оженят през 2022 г. в Лас Вегас.

Междувременно Лопес се омъжи и разведе с латино певеца Марк Антъни, с когото споделя 15-годишните близнаци Макс и Еме. Афлек пък споделя три деца с бившата си съпруга Дженифър Гарнър – Вайълет (18), Серафина (14) и Самуел (11). Той и Гарнър бяха женени от 2005 до 2018 г.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари