IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семейна Коледа – Катрин Зита-Джоунс със забавни снимки от Индия

29 декември 2023 13 00

Актрисата, съпругът ѝ и децата им са заедно на почивка

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ако някой ви каже, че пътуването с родителите е демоде, погледнете децата на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас. Те определено се наслаждават на ваканцията с известните си родители, като дори им позволяват да публикуват общи снимки в социалните мрежи. 

54-годишната актриса от „Зоро“ публикува няколко забавни изображения от последното семейно пътуване до Индия, направено точно преди празниците. На тях се виждат 79-годишният Майкъл Дъглас и двете деца на двойката – 23-годишният Дилън и 20-годишната Карис. Четиримата очевидно се забавляват на обиколката из забележителностите на Индия, като правят няколко забавни физиономии пред камерата. 

На снимките Майкъл показва мускулите си, застанал зад семейството си, докато Катрин Зита-Джоунс изпраща целувки към камерата. От своя страна, Дилън сякаш крещи от радост, докато сестра му е направила знака за мир с ръцете си, допълвайки го с патешка физиономия. Единственият липсващ е 45-годишният Камерън, който е син на Дъглас от предишна връзка. 

На следващата снимка Зита-Джоунс се е изплезила на камерата, а на третата отваря широко уста, по подобие на сина си, докато Карис запазва физиономията си от първата снимка. Майкъл пък е решил да си направи няколко самостоятелни снимки, застанал извън обсега на камерата. 

„Лудост със селфи стика“, написа актрисата под серията от снимки, намеквайки за начина, по който са направени всички кадри.

Преди да покаже как семейството ѝ се забавлява в Индия, Зита-Джоунс публикува красива своя снимка, на която е застанала на фона на впечатляващ залез. Тя е с гръб към човека, който я снима, тъй като самата тя запечатва момента. Носи бели панталони и бежова блуза, допълнени от бяла сламена шапка, шал и черна чанта през рамо. 

„Прослушване за следващия филм за Индиана Джоунс“, шеговито написа актрисата под снимката. 

Зита-Джоунс е много голям фен на селфитата и снимките като цяло през последните години, използвайки все по-често социалните мрежи. Тя често публикува кадри от семейни ваканции, както и романтични колекции със съпруга си за честването на важни поводи – годишнини, рождени дни или Свети Валентин. 

През 2021 година актрисата публикува няколко селфита с Майкъл Дъглас и шеговито написа „Когато лошите селфита се случат на добрите хора. Е, може би, не са толкова лоши и хората не са толкова добри“. Когато фен написа, че е невъзможно Зита-Джоунс и съпругът ѝ да изглеждат лошо, тя просто отговори с емотиконка на смеещо се човече. 

Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас с непоказвани снимки на дъщеря си

Визия на деня: Катрин Зита-Джоунс и нейната сафари рокля

Любов и стил: Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас на червения килим

Артистичната двойка отпразнува 20 години брак през 2020 година, когато Дъглас публикува аудиозапис в социалните мрежи, в който описва как се е запознал със съпругата си, след като я гледа в „Зоро“ през 1998 година. 

За да отпразнува повода Зита-Джоунс пък сподели видео, в което са събрани моменти от любовната им история през последните две десетилетия. „Преди 20 години с Майкъл се оженихме! Каква невероятна и магическа вечер бе това! И 7304 дни и нощи по-късно, те обичам със същата сила, както тогава. Благодаря ти за любовта и смеха“, написа актрисата. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари