IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Снуп Дог става журналист - ще отразява Олимпиадата в Париж

4 януари 2024 17 50

Той ще предава на живо за телевизия NBC

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

След успешна кариера в музиката и няколко добре развити бизнеси, Снуп Дог се захваща с ново начинание - журналистика. 

Изпълнителят се запътва към Париж за тазгодишните олимпийски игри през лятото, където ще предава на живо най-интересното за телевизия NBC. Снуп ще си има собствено шоу в праймтайма на американския канал, което ще стартира на 26 юли. Освен по телевизията, феновете ще могат да гледат предаването и по платформата Peacock.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris2024 (@paris2024)

Рапърът ще си партнира с водещия Майк Тирико, който дълго време се занимава с Олимпиадата, като в същото време ще отразява различни събития по време на игрите. "Той ще се разходи из известните забележителности на Париж, ще присъства на олимпийски състезания и събития, ще се среща с атлети, техните приятели и семейства", гласи официалното съобщение от телевизията. 

В официално изявление Дог каза, че обожава да гледа Олимпиадата и е повече от развълнуван да замине за Париж и да се срещне на живо с най-добрите атлети в света. По думите му, това събитие е празненство на уменията, отдадеността и преследване на съвършенството. 

"Ще видим няколко невероятни състезания и, разбира се, ще вкарам малко от собствения си стил в микса. Това ще бъдат най-епичните олимпийски игри някога, така че бъдете подготвени и нащрек. Нека да се забавляваме, да празнуваме и да превърнем тези игри в нещо незабравимо, да издухаме конкуренцията и нека най-добрите се окъпят в злато", допълни рапърът. 

През 2020 година Снуп обедини сили с актьора Кевин Харт за отразяване на Олимпиадата в Токио, като шоуто им беше стриймвано по Peacock. 

"Доброто му представяне като водещ на последната Олимпиада му помогна да си осигури подобна работа и за тазгодишните игри", казва президентът и изпълнителен продуцент на NBC Olympic Production Моли Соломон в изявление. Допълва, че, докато резултатът от състезанията в Париж остава загадка до финала, е ясно, че Снуп ще добави уникалната си гледна точка към телевизионното отразяване на игрите. 

Дейвид Бекъм заведе синовете си на концерт на Снуп Дог

И Снуп Дог обвинен в изнасилване

Рапърът вече е заснел сегменти с няколко спортисти от отбора на САЩ, включително гимнастичката Суни Лий, баскетболната звезда А'я Уилсън, скейтбордиста Джагър Итън и дуото по плажен волейбол Кели Ченг и Сара Хюз. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg)

Олимпийските игри това лято ще бъдат третият път, в който Париж ще бъде домакин на подобно събитие. Преди това френската столица е посрещала атлети през 1900 и 1924 година

"Организаторите на Париж 2024 преосмислят Игрите, за да ги направят по-достъпни за обществеността и да покажат своя град пред света. Състезанията ще се проведат сред емблематични парижки забележителности - плажен волейбол покрай Айфеловата кула, конен спорт във Версайския дворец и градски спортове площад Конкрод", казват от NBC.

Олимпиадата в Париж започва на 26 юли и ще продължи до 11 август. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари