IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Щастие в дома на Ашли Греъм – близнаците ѝ станаха на 2

10 януари 2024 08 40

Моделката заяви, че момчетата ѝ са напълно различни едно от друго

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Близнаците на Ашли Греъм заслужиха специална почерпка и подаръци за своя втори рожден ден!

36-годишната майка и модел сподели снимки в социалната мрежа Instagram в чест на празника на синовете си Роман и Малачи, които споделя със съпруга си Джъстин Ървин. На една от снимките малчуганите стоят един до друг, носейки графични блузи с дълъг ръкав и памперси, умело пиейки от чашите си, с които закриват лицата си. На другата снимка братята са качени на дивана и носят маски на динозаври. 

„На две години, X 2!! Честит рожден ден на нашите синове, Роман и Малачи! Може да споделяте един и същи рожден ден, но сте напълно различни и уникални сами по себе си. Наздраве за още една година от вашия растеж, игра и обучение за живота!“, написа гордата майка в описанието. 

Освен близнаците, Греъм и Ървин са родители още на 3-годишния Айзък. 

През септември моделката говори пред списание People, разказвайки как е изпитала паника заради отменен полет от Лос Анджелис до Ню Йорк. Причината – така щяла да прекара повече време далеч от синовете си, което създало чувство на безпокойство у нея. 

„Започнах да плача. Знаех, че имам само един ден, в който мога да видя децата си, така че всяка минута имаше значение“, каза тогава Ашли. 

Въпреки че е трябвало да присъства на мач от турнира по тенис U.S. Open, моделката решава, че е по-важно да си остане у дома при синовете. Именно заради това тя отменя всичките си планове и поставя децата си на първо място. 

Рокли за по-пищни дами: 5 идеи от Ашли Греъм

Това, което е естествено, не е грозно: Ашли Греъм показа фигурата си след раждането

Ашли Греъм споделя как се грижи за кожата си с близнаците

„Малките жертви, които правиш, те са много важни. Много исках да видя как Коко Гоф печели, но винаги може да гледаме мача и по телевизията“, допълва Греъм. 

Относно това как постига баланс в живота си с три деца, кариера и съпружески живот, моделката признава, че има трудни дни, в които просто губи самообладание и се разпада. „Искаше ми се да съществува формула за баланс. Това, което правя, е да провеждам дълбоки разговори със себе си и съпруга си. Когато съм у дома, гледам да съм напълно адекватна и да обръщам колкото се може повече внимание на децата“, обяснява тя. 

Въпреки че Роман и Малачи са родени в един и същи ден, Греъм се опитва да ги научи, че двамата не си приличат по нищо друго, освен по братската връзка. „Казвам им, че не са близнаци, че не са еднакви. Опитвам се да отглеждам трима различни мъже у дома“, разкрива моделката.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари