IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ашли Греъм споделя как се грижи за кожата си с близнаците

1 май 2022 16 30

Майката на три момчета няма много време за себе си

БГНЕС

БГНЕС

Грижата за кожата е единственото нещо, което Ашли Греъм прави в момента за себе си. Пищният модел, който роди близнаци и има още едно по-голямо дете, няма много време за себе си. Наскоро тя се присъедини към екипа на козметичната марка Fig.1, за да насърчи повече жени да ползват устойчиви продукти и опаковки.

Докато се грижи за първородния си син Исак, Ашли Греъм получава розацея. Но благодарение на подходяща козметика, успява да се справи с нея.

„... Наистина чувствам, че здравето на кожата не трябва да е привилегия. Качеството и достъпността не са антоними“, споделя звездата, която е решила да инвестира в бранда.

Как Ашли Греъм се грижи за себе си и своята кожа?

Първото нещо, на което моделът плюс сайз залага, е почистващото средство. Тя държи да е мицеларно, защото след снимки има твърде много грим. Освен че премахва замърсяванията, с него тя и хидратира кожата на лицето.

По думите на Ашли Греъм, след като родила близнаците, съвсем изоставила грижата за кожата. Тя станала доста суха и груба, като розацеята се появила отново. Но днес тя разчита на по-семпла рутина, която не изисква твърде много свободно време.

„Изминаха три месеца, откакто добавих двама нови хора към живота си. Когато имах само Исак, беше лесно да отделя време за мен. Притеснявах се само за една дрямка. Сега се притеснявам за три“, казва тя пред списание People.

Ашли Греъм посочва, че сега има само час за себе си. В него се опитва да се грижи за кожата, да прави йога или пилатес и се чувства добре.

Моделът не се притеснява от своите извивки след раждането

Откакто е майка на три момчета, Греъм неведнъж говори за това как се е променило нейното тяло след раждането. И говори открито за дискомфорта, с който се сблъсква.

„Не осъзнавах колко грозен и тежък е животът след раждането, затова го споделих. Не знаех, че косата ми ще падне, затова исках да говоря за това. Мисля, че това е всичко, което мога да им дам, да бъда максимално открита и честна с моите последователи. Просто не знам как да бъда по друг начин“, споделя тя.

Днес Ашли не крие, че благодарение на помощта на майка ѝ, може да излезе и да поеме работен ангажимент за малко. „Правя го като всяка друга майка. Чувствам се зле, когато си тръгвам, и съм толкова щастлива, когато го правя. Това е този баланс на „не искам да тръгвам“, но след това, когато го направя, си казвам: „Ах, такъв е животът“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари