IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стил за бременни: Ашли Греъм с нова доза боди позитивизъм

25 август 2021 08 30

Моделката показва, че банският от две части не е само за слаби момичета

Снимка: Getty Images

Няма спор по въпроса: Ашли Греъм е на седмото небе от втората си бременност. 

Това си личи и от последните й снимки в социалните мрежи, на които тя показва наедрялото си коремче и достави поредната доза боди позитивизъм на своите фенове. Преди няколко дни моделката позира по бански, но по никакъв начин не прикриваше пищните си форми, а напротив - с гордост ги показваше пред света. Тя избра бански от две части, който се отличаваше с изключително тънки презрамки, комбиран с кроксове. Цветовата гама беше една и съща - небесносиньо

"Успях да намеря обувки, които си пасват с банския", похвали се Греъм. Лятната й визия включваше още шапка "идиотка", чиято периферия се спускаше доста под челото. Цветният гердан, направен сякаш от сина й Айзък, красеше врата на Ашли, а златните й обеци и златната гривна за крака завършваха тоалета. На една от снимките се вижда, че моделката дори е намерила и туника в небесносин цвят, с която да ходи до плажа.

Разбира се, тропическата ваканция на бъдещата майка беше изпълнена с резенчета манго, пържен банан и вкусна риба, които бяха показани в историите й в Instagram. Ашли Греъм обяви през юли, че със съпруга й Джъстин Ървин очакват второ дете. "Последната година беше изпълнена с малки изненади, големи предизвикателства, познати стартове и нови истории. Тепърва започвам да осъзнавам и да празнувам тази нова глава от нашия живот", написа моделката в социалните мрежи. Бебето, чийто пол все още не е известен, ще се присъедини към Айзък, който се роди през януари 2020 година. 

По време на майчинството си, Греъм имаше късмета да получи огромна подкрепа от приятелите и колежките си. Тя призна пред E!News, че е разменила съвети за родителството с Карли Клос и Емили Ратайковски, които също наскоро станаха майки. "Когато седнеш да говориш с друга майка, всичко, за което си говорите, са децата. Опитвате се да не го правите, но някакси разговорът винаги натам отива", споделя моделката.

Все пак Греъм казва, че не дава съвети преди някой изрично да ги е поискал. Според нея, всеки един родител има свой подход към децата си и тяхното възпитание и не трябва да се месиш без да си повикан. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

sdf ( преди 2 години )
Бляк... Да беше 20-30 кила по-малко, щеше да става
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар