IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Честито: Ашли Греъм роди близнаци

10 януари 2022 17 40

Това са второто и третото дете за моделката

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Пълна къща за Ашли Греъм!

Супермоделът потвърди, че е родила близнаци. Двете момченца се присъединяват към батко си Айзък Ървин, който се ражда през януари 2020 година. Бащата и на трите деца е Джъстин Ървин, за когото Греъм е омъжена от 12 години.

„С Джъстин сме развълнувани да споделим, че нашите момченца са тук. Двамата се родиха рано тази сутрин у дома и са здрави и щастливи. Взимам си малко почивка, за да се възстановя и да установя връзка с трите ми момчета и съпруга ми, но нямам търпение да споделя още детайли с вас“, написа Ашли в социалните мрежи. Засега тя не разкрива имената на синовете си.

Феновете на моделката чакаха с нетърпение щастливата новина, след като на шести януари тя сподели, че очаква да роди в следващите пет дни. В Instagram Греъм разкри, че вече е навлязла в 40-тата седмица от бременността си, но не се притеснява от преминаването след насрочения термин. „Термините са просто предположение, бебетата ще се родят на своя рожден ден“, написа още звездата.

Втората бременност на Греъм беше обявена през юли чрез споделяне на няколко голи снимки, които показваха наедрялото коремче. „Последната година беше пълна с малки изненади, големи мъки, познати начала и нови истории. Тепърва започвам да обработвам и да празнувам всичко, което тази нова глава ще ни донесе“, написа Ашли в Instagram.

През септември беше разкрито, че тя и Джъстин Ървин очакват не едно, а две бебета. Моделката сподели видео в Instagram, на което показва точния момент, когато лекарят им споделя новината. По време на цялата бременност Греъм продължаваше да споделя детайли около процеса и да държи в течение феновете си.

„Смятам, че е много важно да приемаме всяка форма на тялото. Правех го преди да съм бременна и ще продължавам да го правя и сега. Мисля, че всяко тяло е хубаво и мисля, че точно това продължавам да проповядвам“, каза тя пред Access Hollywood през октомври. Допълни, че стриите със сигурност ще се появяват по тялото ѝ и няма търпение да говори за тях с други майки. Според Ашли, това са неизбежни неща след бременност, особено ако ти е втора.

В интервю за E!News моделката казва, че е научила много неща след раждането на сина си, включително как да се въоръжава с повече търпение, да не бъде толкова егоистична и как няма нужда от толкова много пространство в къщата си.

Тя също така говори и за начина, по който използва социалните си платформи, за да заклеймява стигмите около женското тяло след раждане. Според нея, влизането във форма е доста трудно за много жени и не трябва да бъде използвано като оръжие срещу тях или да ги депресира.

Ако някога има нужда от бебешки съвет, Греъм спокойно може да се обърне към една от известните си приятелки. През май тя разкри, че често говори с Карли Клос и Емили Ратайковски, които родиха първите си деца през 2021 година. „Когато си говориш с друга майка, винаги се опитваш да говориш за всичко друго, но не и за бебета. Опитваш се, но накрая само за това си говорите“, шегува се моделката.

Все пак тя смята, че хората трябва да дават съвети за отглеждането на деца само когато са им поискани.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари