IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Какво е истинското мнение на Кейт Мидълтън и принц Уилям за сериала „Короната“

19 януари 2024 11 00

Според кралски биограф, двойката не е особено голям фен на кралската драма

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Любовната история между Кейт Мидълтън и принц Уилям заема централно място в шестия и последен сезон на сериала „Короната“, но действителните кралски особи не са големи фенове на телевизионната драма

Принцът и принцесата на Уелс няма да гледат проекта на Netflix, се твърди в новата книга The Making of a King: King Charles III and the Modern Monarchy, която е от кралския биограф Робърт Хардман. Тя излиза на пазара на 18 януари и ще разкрива още подробности за живота на кралското семейство след встъпването в длъжност на Чарлз. 

„Принцът върти очи, когато хората му кажат, че това е просто сериал. Но той не иска да дава на проекта още повече публичност като се оплаква от него. Не харесва идеята да бъде описван като мрънкач“, пише Хардман в книгата си. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Crown (@thecrownnetflix)

Според автора, ако Уилям все пак намери време да седне пред телевизора и да гледа нещо, това би било филм за супергерои. „Това очевидно е любимият жанр на семейството, особено ако става въпрос за Батман или Дедпул“, допълва кралският експерт. 

Докато принц Уилям отказва да гледа „Короната“, брат му Хари има малко по-спокойно отношение към сериала. 

По време на интервю за Джеймс Кордън през 2021 година херцогът на Съсекс каза, че сериалът ясно показва, че е измислица, леко базирана на истински събития. Допълва, че всеки зрител знае, че нищо от това, което вижда на екрана, не е 100% точно. 

„Все пак ти дава груба идея за това какъв начин на живот, какво напрежение може да се получи, когато си поставен под натиска да служиш на семейството си. Чувствам се много по-добре, когато гледам „Короната“, отколкото когато чета истории за семейството, съпругата ми или себе си. Сериалът очевидно е измислица. Но това, което излиза по вестниците, се приема за факт, защото идва от медия. Имам сериозен проблем с това“, каза Хари преди три години. 

По време на участието си в шоуто на Стивън Колбърт през януари миналата година, принцът призна, че е гледал епизоди от „Короната“. 

Междувременно принц Уилям ще наруши вековна кралска традиция, когато поема поста от баща си Чарлз

Биографът Робърт Хардман съобщава в новата си книга, че най-вероятно принцът на Уелс няма да приеме титлата „Върховен управител на Англиканската църква“, когато седне на трона някой ден. Тя се предава от монарх на монарх още от времето на Хенри VIII през 1530 година. 

Според Хардман, Уилям не споделя духовните възгледи на баща си, нито пък отдадеността към Англиканската църква, каквато е имала баба му. „Баща му е много духовен и обича да говори за вярата, но принцът не е такъв. Той не ходи на църква всяка неделя, както не го правят по-голямата част от хората в страната. Може да отиде по Коледа и Великден, но това е“, цитира авторът думите на високопоставена фигура в двореца. По думите му, Уилям уважава институциите на Обединеното кралство, но не се чувства комфортно в духовната атмосфера. 

“Короната“ - първи снимки на принц Уилям и Кейт Мидълтън

Последните дни на принцеса Даяна и младите Уилям и Кейт в шестия сезон на „Короната“

Сериалът „Короната“ върви към нов скандал?

Последното публично църковно посещение на принц Уилям беше на 25 декември заедно с Кейт Мидълтън и трите им деца Джордж, Шарлот и Луи. От своя страна, кралица Елизабет посещаваше църква всяка неделя по време на своето историческо управление. Според кралски източници, именно вярата ѝ е помогнала да преодолее пандемията от коронавирус. 

Крал Чарлз автоматично се превърна във Върховен управител на Англиканската църква, след като наследи майка си през септември 2022 година след нейната смърт. 

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари