IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

72-годишната Джейн Сиймур с подробности за интимния си живот

19 януари 2024 10 50

Явно и по отношение на секса възрастта е само число

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Актрисата Джейн Сиймур разкри, че прави най-добрия секс в живота си с приятеля си Джон Замбети в есе за дигиталния брой на Cosmopolitan „Секс след 60“.

На 72 години актрисата от сериала „Д-р Куин Лечителката“ твърди, че се радва на прекрасен сексуален живот с настоящия си партньор. „Сексът в момента е по-прекрасен и страстен от всичко, което си спомням, защото е изграден върху доверие, любов и опит“, пише тя в есето си, което беше публикувано в сряда.

„Сега познавам себе си и тялото си, а Джон е имал собствен опит в живота си – не е като когато си по-млад“, добавя тя. „Предполагам, че сред по-младите поколения хората първо правят секс и след това казват: „О, между другото, здравей. Как си?“, теоретизира тя.

„Колкото по-възрастна ставам, толкова повече сексът се основава на емоционална интимност, на споделяне на възходите и паденията на живота с някого – нашите чувства, нашите радости, нашата тъга, нашите взаимни страсти и желания“, продължава Джейн.

Сиймур, която стана известна след ролята си на момиче на Бонд във филма от 1973 г. „Живей, а другите да умрат“, също отвърна на предположението, че сексът спира напълно, когато остарееш. „Не е необходимо вашият сексуален живот да приключи на 60. В края на краищата всеки търси нещо, което да вкара кръв в определена област от тялото му“, пише тя.

Сиймур казва: „Ако можеш да осъзнаеш това, добре, ще бъдеш доволен.“ Тя също се пошегува, че „бонусът“ към секса по-късно в живота е, че не можете да забременеете.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Zambetti (@malibooz)

„Наистина смятам, че сексът и интимността са по-добри на моята възраст, отколкото когато и да било преди“, добавя тя. Есето на бившето момиче на Бонд идва три месеца след като тя направи официална  връзката си със  Замбети и в Instagram.

Джейн е майка на четири деца и се е омъжвала четири пъти. Сиймур беше омъжена за Майкъл Атънбъро между 1971 и 1973 г., за Джефри Планър от 1977 до 1978 г., за Дейвид Флин между 1981 и 1992 г. и за Джеймс Кийч от 1993 до 2015 г.

Тя обясни, че когато е срещнала Замбети, е била щастливо необвързана, но в крайна сметка го е допуснала в живота си и не съжалява. Сега тя се чувства така, сякаш „никога не е била по-щастлива“.

Сиймур казва, че за разлика от миналите ѝ връзки, тя няма да загуби това, което има със Замбети. В есето си за Cosmopolitan Сиймур признава, че често се губи във връзките си, поради което се старае да живее за себе си в сегашния си роман.

Всъщност тя казва, че толкова много обича да прави себе си щастлива, че изобщо не се интересувала от Замбети, когато се срещнали за първи път. „Бях много щастлива – заобиколена от приятели и семейство“, обяснява тя.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Име ( преди 3 месеца )