IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Венсан Касел показа официално новата си дългокрака приятелка Нара Баптиста

19 януари 2024 12 30

Френският актьор остарява, но жените му си остават на една възраст

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Венсан Касел показа официално своята дългокрака приятелка Нара Баптиста, която беше зашеметяваща в шикозна минирокля в шоуто на AMI по време на Седмицата на модата в Париж.

57-годишният френски актьор и неговата 27-годишна нова любима присъстваха на дефилето на мъжкото облекло на Alexandre Mattiussi в четвъртък. Венсан показа стройната си фигура в светлосив шлифер, който наслои върху съвпадащи панталони и свежа бяла риза.

Касел и бразилката Нара, която е  актриса и модел, се появиха в приповдигнато настроение и често се смееха по време на осеяното със звезди в публиката модно ревю.

Венсан потвърди връзката си с красавицата по време на поява на плажа в Рио де Жанейро миналия ноември. Двамата изглеждаха влюбени, докато се наслаждаваха на вечеря на открито, за да отпразнуват рождения ѝ ден в Рим следващия месец.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Legends Inc. (@legends.inc)

Касел, който е най-известен с ролите си в „Бандата на Оушън 2“ и „Черният лебед“ наскоро сподели щастието си от своята нова връзка, само шест месеца, след като стана известно, че се е разделил с втората си съпруга – 26-годишният модел Тина Кунаки, за която беше женен в продължение на 5 години.

В Instagram Венсан сподели многобройни снимки и видеоклипове от пътуването си в чужбина, включително селфи, до което той написа: „Просто исках да бъда щастлив... аз съм“. Докато Нара написа в коментарите: „Amor“, което на италиански означава любов.

Смята се, че Венсан и съпругата му Тина, които се сдобиха с дъщеря, Амазони, през април 2019 г., са се разделили в началото или средата на миналата година, след  като той изтри всички нейни снимки в своите профили в социалните си медии.

Източник, близък до актьора, каза пред вестник Daily Mail по това време, че двойката е пред развод и че Кунаки е с разбито сърце. Венсан сключи брак с Тина през 2018 г., две години след началото на връзката им, която започва, когато тя все още няма 20 години.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VOGUE CAFÉ (@vogue__cafe)

След раздялата им Тина сподели няколко изображения от свои фотосесии, докато Касел се появи в реклами за два нови филма, „Тримата мускетари: Д'Артанян“ и „Връзка“, филм на Apple TV+, в който участва заедно с Ева Грийн.

Белучи и

Белучи и Бъртън; Снимка: Getty Images

През септември 2023 той поздрави за рождения ден своята най-голяма, 19-годишна дъщеря Дева, която споделя с първата си съпруга – италианската актриса Моника Белучи. Венсан и 59-годишната Моника се ожениха през 1999 г., след като се запознаха на снимачната площадка на техния филм от 1996 г. „Апартаментът“.

Двамата се разведоха през 2013 г. след 14-годишен брак. Освен Дева, която вече е успешен модел и се пробва като актриса, двамата имат и по-малка дъщеря – Леони. 

Белучи също е щастлива в личния си живот напоследък, след като миналата година започна връзка с 65-годишния британски режисьор Тим Бъртън (на снимката горе).

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари